Reacții contradictorii după primul eșec al Oțelului

Reacții contradictorii după primul eșec al Oțelului
Fanii, împărțiți în două tabere
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Înfrângerea suferită de Oţelul la Dej a adus un nou val de comentarii în mediul online din partea suporterilor, unii fiind de partea echipei, iar alții văzând un scenariu fără șanse de promovare.

Așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani, la fiecare eșec al Oțelului se adună un număr destul de mare de critici care înșiră defectele văzute în echipă și în joc, la rubrica de comentarii a paginilor de social media ale clubului gălățean. La fel s-a întâmplat și după eșecul din weekend, scor 0-2, pe terenul celor de la Unirea Dej.

"Încercați să vă treziți puțin, echipa nu a arătat nimic astăzi. Au fost marionete pe teren", a scris unul dintre suporteri, al cărui comentariu l-a deranjat chiar pe Dorinel Munteanu, care i-a și răspuns direct. "Foarte slab au jucat. De acum vor veni înfrângerile, iar la ce meciuri urmează o să ne mulțumim cu rămânerea în eșalonul secund", a scris un alt suporter.

Unul dintre critici a fost și consilierul local Doru Căstăian, care s-a declarat de multă vreme fan activ al Oțelului. "Sigur că suntem alături de Oțelul și că susținem echipa la bine și la greu. Dar e tot datoria noastră de suporteri să remarcăm că jocul Oțelului a scăzut mult calitativ în ultimele meciuri, că s-a pierdut mult din entuziasmul inițial și că e momentul să ne gândim la schimbări de lot și de atitudine, dacă vrem să nu fie o simplă himeră promovarea anul acesta", a fost o parte din mesajul publicat.

De precizat că din totalul de 402 comentarii la postarea cu eșecul Oțelului, majoritatea au fost pozitive și de suport pentru echipă și pentru managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Dorinel, supărat pe doi jucători

La capătul meciului de la Dej, managerul tehnic Dorinel Munteanu s-a declarat nemulțumit de evoluția a doi jucători, fundașii laterali Rus și Nedelea, ambii scoși vinovați pentru primul gol primit.

"Cauzele sunt că ne-am bătut singuri. După greșelile pe care le-au făcut Rus și Nedelea în prima repriză, sigur că am pierdut meritat. Am încercat să echilibrăm jocul, am avut și noi câteva ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Oricum, Unirea Dej a câștigat meritat. Lupta este lungă. Ne-am înșelat dacă am crezut că suntem invincibili, ne-am lovit de o echipă care și-a dorit foarte mult să câștige", a spus Munteanu.

Oțelul ocupă locul al doilea în clasamentul la zi al Ligii a II-a, cu 18 puncte, la egalitate cu liderul Unirea Dej. Gălățenii au cu trei puncte peste locul al șaptelea, primul de sub linia de play-off, ocupat de CSM Slatina.

În următoarea rundă, gălățenii au de jucat acasă contra celor de la Concordia Chiajna. Partida este programată luni, 17 octombrie, de la ora 18,15.

Citit 3706 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2022 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.