Oțelul Galați - CS Mioveni, în „Cupa României”

Oțelul Galați - CS Mioveni, în  „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Iubitorii fotbalului din Galați sunt privilegiați să poată urmări pe Stadionul "Oțelul" toate cele trei partide ale favoriților din grupele "Cupei României". Prima ocazie va fi joi, la ora 15:00.

"Cupa României" are un nou format din acest sezon, care implică mai multe meciuri și recompense financiare mai consistente pentru participante. Printre echipele calificate în faza grupelor se numără și Oțelul, repartizată în Grupa B, alături de FCSB, CS Mioveni, Gloria Buzău, FC Botoșani și UTA, urmând să le întâlnească doar pe primele trei. Fiecare echipă din grupă va avea de disputat câte trei partide, iar la capătul acestora se va întocmi clasamentul final, iar primele două clasate se vor califica în faza sferturilor de finală.

Oțelul are de câștigat, pe de o parte, de pe urma meciurilor din "Cupa României", din punct de vedere financiar (se oferă premii pentru fiecare punct/succes obținut în faza grupelor, plus din vânzare de bilete) și ca notorietate, dar poate avea de pierdut din punct de vedere sportiv, având în vedere că obiectivul principal este cel din campionat, unde e vizată promovarea în Superligă.

Reîntâlnire cu Liviu Antal

În primul meci din grupă, Oțelul va juca acasă cu CS Mioveni, ultima clasată din Superligă, cu doar 7 puncte acumulate după 14 etape. La echipa din Mioveni evoluează și fostul "oțelar" Liviu Antal, campion și supercampion cu gruparea gălățeană în 2011.

Referitor la aceasta partidă, Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, a precizat că va aborda foarte serios meciul și, implicit, competiția. "Ne interesează meciurile din «Cupa României», consider că suntem suficient de bine pregătiți ca să jucăm din trei în trei zile. Sigur, e important în primul rând să nu avem accidentări”, a spus tehnicianul.

De altfel, la antrenamentele echipei au revenit și jucătorii care au fost accidentați de până acum, Jardan și Ghiocel, primul fiind folosit deja câteva minute în partida de luni seară cu Concordia Chiajna (scor 1-0). Pe de altă parte, este incertă prezența lui Nedelea, care a acuzat o lovitură la ultima partidă de campionat, fiind schimbat la pauză.

Până acum, în "Cupa României", Oțelul a trecut de două tururi preliminare: 3-1 cu Viitorul Ianca și 2-2 (3-0 la lovituri de departajare) cu Jiul Petroșani.

După meciul cu echipa din Mioveni, Oțelul are de jucat o deplasare extrem de dificilă în campionat, marți, la București, cu Steaua CSA, liderul seriei.

Bilete mai scumpe în Cupă

Au fost anunțate și prețurile biletelor la meciul cu CS Mioveni, unde încasările vor fi împărțite între cele două cluburi, iar prețurile sunt mai mari față de meciurile de campionat. Iată lista completă: 50 lei - Tribuna Zero, 30 lei - Tribuna 1, 20 lei - Tribuna 2, 10 lei - peluză, 5 lei - sector galerie.

Meciul Oțelul - CS Mioveni va începe la ora 15:00 şi nu va fi televizat.

Citit 1755 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.