Ziua Carierei, la „Inimă de Copil”

Ziua Carierei, la „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ziua Carierei la Fundația "Inimă de Copil" a debutat cu o întâlnire a copiilor din centru cu doi fotbalişti de la echipa Oțelul Galați, George Cârjan și Evgen Bokaşvili.  Fotbaliștii le-au povestit micuților curioși ce înseamnă să fii sportiv profesionist. Ei le-au explicat că a face carieră în sport înseamnă extrem de multă muncă, dedicare și sacrificiu.

"Primul eveniment din cadrul proiectului Ziua Carierei a adus o explozie de entuziasm în rândul copiilor de la fundație. Elevii de gimnaziu de la centrul de zi din Galați, alături de copii ucraineni de la Centrul Comunitar pentru refugiați, au zburdat fericiți pe iarba impecabilă a Stadionului «Oțelul». Cei mici au primit cele mai bune sfaturi legate de o carieră de sportiv profesionist din partea celor doi jucători de la Oțelul Galați", ne-a povestit Marius Țuca, responsabilul de comunicare al centrului.

"Mi-a plăcut la nebunie această zi, mi-a plăcut că am jucat fotbal, că am fost alături de echipa mea. Cadourile au fost foarte frumoase", a povestit Alexandra, un copil de la centrul de zi , la finalul întâlnirii.

"Pentru câteva ore, acești copii au zâmbit și au primit o lecție esențială. Este vorba despre lecția sportului, a stilului de viață sănătos", a mai spus Marius Țuca.

Citit 644 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.