Cursuri gratuite de box și kickboxing la Șendreni

Cursuri gratuite de box și kickboxing la Șendreni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Copiii cu vârsta cuprinsă între şase și 18 ani din Șendreni plus celelalte sate din componență (Movileni și Șerbeștii Vechi) sunt așteptați la sala de sport din Șendreni din cadrul clubului Foresta Șendreni pentru a se înscrie la cursuri gratuite de box/kickboxing. Cursurile sunt oferite de Primăria Şendreni, în colaborare cu antrenorul Eusebiu Cristea, detalii putând fi obţinute la numărul de telefon 0754642748.

Potrivit postărilor de pe Facebook ale antrenorului Eusebiu Cristea şi ale primarului comunei Şendreni, Zamfira Burlacu, în familia ACS Academia de Sport ”Eusebiu Cristea”, cursanţii vor găsi "o atmosferă caldă, prietenoasă și plină de energie", "servicii și dotări ireproșabile".

Kickboxingul este un grup de arte marțiale și lupte sportive în poziție verticală, care utilizează lovituri cu mâinile și picioarele dezvoltate istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic. Kickboxingul japonez își are originile în anii '60, iar cel american a apărut la începutul anilor '70. Kickboxingul poate fi considerat o artă marțială hibridă, format din combinarea elementelor din diverse stiluri tradiționale de lupte.

Potrivit antrenorului Eusebiu Cristea, cursanţii se vor bucura de o condiție fizică mai bună și o stimă de sine crescută. Dacă, în calitate de părinte, vreţi să vă ajutaţi copilul să se dezvolte armonios, să profite la maximum de talentul cu care a fost înzestrat natural, să se concentreze mai bine, să-şi crească autocontrolul sau să fie mai puţin timid şi mai încrezător, aceste cursuri gratuite sunt o oportunitate de neratat. 

"Îi ajutăm pe copii să-și atingă potențialul maxim în viață, prin cursurile gratuite de box/kickboxing. Cursurile noastre sunt unice pentru că în acestea combinăm un curriculum impresionant de arte marțiale și o dezvoltare a caracterului de neegalat. Vă așteptăm cu mult drag”, îşi încheie antrenorul Eusebiu Cristea pledoaria.

 

Citit 1228 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.