Oțelul se menține în grafic pentru promovare

Oțelul se menține în grafic pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Chiar dacă unii suporteri s-au declarat dezamăgiți de ultimele rezultate obținute de Oțelul, se poate spune că formația pregătită de Dorinel Munteanu se află în continuare într-o postură bună în perspectiva îndeplinirii obiectivului principal.

Eșecul la limită, scor 0-1, din ”Ghencea”, nu le-a picat bine fanilor gălățeni, care au început din nou să se declare nemulțumiți de jocul echipei pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, situația echipei – cel puțin în momentul de față - nu e deloc atât de neagră pe cât e prezentată de cei mai furioși dintre suporteri. Oțelul se află, practic, pe loc de promovare directă, întrucât Steaua CSA nu are acest drept. Gruparea gălățeană e în continuare pe podium, pe locul al treilea, cu 21 de puncte din 11 etape. Mai mult decât atât, Oțelul are un avans de două puncte față de primele echipe aflate sub linia de play-off, CSM Slatina (o altă echipă fără drept de promovare) și Gloria Buzău (următorul adversar din campionat). Practic, devine mult mai important meciul de marți, 1 noiembrie, cu Gloria Buzău, în care Oțelul are nevoie să nu piardă pentru a-și păstra avansul față de principala contracandidată din spatele liniei de play-off. În avantajul Oțelului este și faptul că Poli Iași și FK Miercurea Ciuc, alte două echipe aflate pe locuri de play-off, se întâlnesc între ele în runda următoare. Toate aceste aspecte pentru o echipă nou-promovată vin în sprijinul lui Dorinel Munteanu în fața ”monștrilor de tastatură” pe care i-a creat prin intrarea în conflict cu aceștia pe rețelele de socializare.

Oprița îl laudă pe Dorinel Munteanu

Fost coleg și fost jucător al lui Dorinel Munteanu, actualul antrenor al celor de la Steaua CSA, Daniel Oprița, l-a lăudat pe tehnicianul gălățenilor la capătul confruntării directe.

„Oțelul a pus presiune în final. E normal ca echipa condusă cu 1-0 să încerce să egaleze. Noi nu am vrut să riscăm și ne-a ieșit. Ei au pus presiune, dar nu pot zice că și-au creat ocazii mari. Dar e o echipă bună, poate cea mai bună pe care am întâlnit-o în acest sezon. Îl știu pe Dorinel, am fost colegi, mi-a fost și antrenor. A creat o echipă disciplinată”, a spus Oprița.

Programul dificil continuă

Seria meciurilor de foc pentru Oțelul, începută cu deplasarea de la Dej, din campionat, nu se oprește aici. Gălățenii vor avea de jucat două partide extrem de importante în campionat, cu Gloria Buzău (acasă) și cu Unirea Slobozia (în deplasare), după care vine și meciul din ”Cupa României” cu FCSB, stabilit pentru 10 noiembrie, ora 21,00, pe Stadionul ”Oțelul”.

Citit 1807 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2022 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.