Competiție de baschet pentru copii, cu participare gratuită

Competiție de baschet pentru copii, cu participare gratuită
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform unui comunicat al Academiei de Baschet Phoenix, o competiție de baschet destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani se va organiza la Galați, în această lună, cu participare gratuită. Este vorba despre "Cupa McDonald's", ce se va desfășura pe 27 noiembrie (înscrierile se fac până pe 23 noiembrie), la Sala Sporturilor "Dunărea". Competiția este una de baschet 3x3, pe mai multe categorii de vârstă: 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani și 15-16 ani. Pe lângă faptul că nu se percepe taxă de înscriere și sunt asigurate premii pentru participanți din partea organizatorilor, un alt aspect important este faptul că se poate înscrie orice copil, nu doar cei legitimați la cluburi de baschet.

Pentru fiecare categorie de vârstă există un număr-limită de echipe, câte opt pentru fiecare. O echipă presupune patru copii participanți, iar înscrierea se poate face cu un mesaj pe pagina de Facebook Phoenix Galați, contul oficial al clubului organizator.

Organizatorii au mai transmis faptul că meciurile se vor desfășura în sistem eliminatoriu și că pe lângă cele două panouri de baschet vor mai fi amplasate zone de divertisment (concursuri, jocuri sau ștafete) atât pentru copiii participanți, cât și pentru spectatorii prezenți la competiție, accesul în tribune fiind, de asemenea, gratuit.

Citit 780 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2022 12:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.