Din sportul gălățean. „Naționalele” halterofililor, la Bascov

Din sportul gălățean. „Naționalele” halterofililor, la Bascov
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HALTERE. Reglementarea recentă a federației privind numărul cluburilor care prezintă sportivi în campionat l-a obligat pe antrenorul Nițu Bădărău să ”ridice” categoria la care va concura Andreea Penciu de la CS Universitatea Galați. Pentru a acorda titlul național, în categoria respectivă vor fi obligatoriu concurenți din cel puțin patru cluburi. Andreea, campioană europeană la stilul smuls 64 kg, va concura la Bascov la categoria 76 kg, în cadrul ”Naționalelor” Under 23, competiție care se desfășoară în această săptămână.

DANS SPORTIV. CS Municipal Galați a organizat a X-a ediție a ”Memorialului Daniel Nechita” la dans sportiv, cu participarea unor sportivi din țara noastră, dar și din Republica Moldova. Printre remarcații clubului organizator (antrenor, Adriana Iftime) s-a numărat perechea Tudor Bratu/ Alma Stoinoiu, clasată pe primul loc la categoria Open basic Standard, tineret și adulți. Acest lucru i-a permis promovarea într-o clasă superioară. De asemenea, perechea Alin Tudose/ Maria Gîscă s-a clasat pe locul al treilea. Aceeași pereche a obținut și locul întâi la Open basic Latino tineret și adulți.

FOTBAL. În ”Liga Elitelor” la fotbal Under 15, s-au înregistrat rezultatele: ACS Junior Galați - LPS Vaslui 0-2 și Dacia Unirea Brăila - Școala de Fotbal Oțelul 0-2 (goluri marcate de Cojoc și Nistor).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 433 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2022 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.