Dorinel Munteanu plătește pentru perioada de la FCSB

Dorinel Munteanu plătește pentru perioada de la FCSB
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Managerul tehnic al Oțelului trage ponoase de pe urma perioadei în care a avut contact la clubul Steaua (actualmente FCSB). Astfel, Dorinel Munteanu are de plătit, conform spuselor sale, circa 200.000 de euro de pe urma colaborării pe care a avut-o cu gruparea bucureșteană. Fiscul german, acolo unde Dorinel Munteanu era rezident pe perioada contractului, i-a cerut dovada plății taxelor aferente sumelor încasate din contract. În acest sens, Munti a acționat în judecată clubul patronat de Gigi Becali, dar fără câștig de cauză. 

"Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată. Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban domnului Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru. Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo trei luni. Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus propire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel", a spus Dorinel Munteanu pentru gsp.ro

Dorinel Munteanu este managerul tehnic al Oțelului din vara anului precedent, iar până în prezent a reușit să obțină promovarea în al doilea eșalon cu echipa și să o propulseze în lupta pentru accederea în play-off!

Ca antrenor a obținut cele mai importante performanțe din sportul gălățean, prin câștigarea titlului de campion cu Oțelul în 2011.

 
Citit 2323 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2022 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.