ȘAH. Gălățenii s-au întors cu premii de la Amara

ȘAH. Gălățenii s-au întors cu premii de la Amara
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fairplay, spirit competițional, emoții și bună dispoziție. Toate acestea s-au reunit, weekendul trecut, la Amara, la Festivalul Internațional de Șah Satori Art Slobozia. Pasiunea pentru șah a adus laolaltă peste 300 de participanți, cu vârste diferite, din România, Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina, alături de părinți, arbitri și invitați oficiali. Au fost trei zile încărcate cu emoție.

"Competiția organizată de CS Satori Art a evoluat de la ediție la ediție, ajungând astăzi să devină o competiție de top din țara noastră. Astfel, contribuim cu succes și la promovarea stațiunii Amara, atât la nivel național, cât și internațional, prin intermediul Turneului Internațional de Șah, care pune stațiunea pe harta localităților unde se desfășoară turnee importante. Turneul este realizat sub egida Federației Române de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), cu susținerea Consiliului Județean Ialomița", se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Așa cum era de așteptat, copiii gălățeni, care se antrenează la diverse cluburi din oraș, s-au întors acasă cu diplome și trofee, după ce au evoluat la diverse categorii de vârstă. Astfel, la categoria U10, locul 1 a fost ocupat de gălățeanul Vlad Puia, care se antrenează la Clubul Genius. La categoria U9, pe locul 3 în clasamentul general s-a situat Albert Balaban, tot de la Genius. Nici fetele nu au lăsat garda jos, ele fiind la fel de bune jucătoare ca și băieții. Astfel, Mădălina Zaharia, de la ACS Smart, a ocupat poziția a doua la U7. Emilian Brașoveanu, de la ACS Smart, a ocupat locul 2 la U11, iar pe același loc, la categoria U12, s-a situat Claudiu Costianu, de la ACS Smart.

Citit 721 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2022 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.