Braniștea a încheiat anul cu bine

Braniștea a încheiat anul cu bine
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Final de sezon fericit pentru echipele gălățene de fotbal. Atât Oțelul, cât și Braniștea și Lieștiul au încheiat în forță, acumulând puncte prețioase în clasament. Și ceea ce este foarte important, aceste succese au venit în urma unor prestații deosebite și chiar la scoruri confortabile. După Oțelul (3-0) și Sporting (8-0), a fost rândul brăniștenilor să încheie în aceeași notă. Unirea a jucat duminică după-amiază și a învins un adversar de temut al seriei, Aerostar Bacău, cu 2-0. Succes clar într-un meci derbi, înaintea căruia cele două combatante se aflau la egalitate de puncte. În urma acestui succes, echipa lui Ionuț Niculcea a făcut rocada în clasament cu băcăuanii, urcând pe locul al treilea, cu 31 puncte. Un salt excelent pentru o nou-promovată, care până în vară jucase în campionatul județean.

Meciul, în general, a purtat o notă de echilibru, brăniștenii păstrând posesia mingii - ceea ce le-a adus trei puncte prețioase. În min. 37, a marcat Răducan, în urma unui corner executat de Murgoci. Au urmat alte două-trei oportunități clare ale celor doi jucători care au făcut posibil primul gol, iar în min. 57 Năpârlică a urcat scorul la 2-0, cu un șut puternic, fără nicio șansă pentru portarul advers.

Unirea Braniștea a început în formula: Ursu - Mihai, Enache, Voicu, Hilohi - Năpârlică, Murgoci - Țicămucă, Răducan, Oniciu - Spânache. Au mai intrat: M. Cireș, Dima, Dumitru, Manea și Postelnicu.

Jucătorii de la Braniștea vor mai rămâne în iarbă și în această săptămână, când și-au programat și un meci amical, după care vor intra în vacanță.

Gheorghe Arsenie 

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2022 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.