Oțelul a început „curățenia” de iarnă

Oțelul a început „curățenia” de iarnă
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Mult-așteptatele mutări de la Oțelul nu întârzie să apară. După ce au fost anunțate venirile lui Octavian Ursu (CSC Șelimbăr) şi Antonio Cruceru (Unirea Slobozia), iată că s-a trecut și la oficializarea despărțirilor. Primul jucător plecat în mod oficial, prin reziliere de contract, este atacantul ucrainean Yehven Bokhashvili. Sosit după startul sezonului competițional la Oțelul, Bokhashvili n-a reușit să se impună ca titular nici măcar pe final, când se accidentase Cîrjan. În prezența din campionat a contribuit cu o pasă decisivă, iar în cele cinci meciuri din "Cupa României" a înscris de trei ori - toate în fazele de calificare, cu adversari din al treilea eșalon, Viitorul Ianca și Jiul Petroșani.

După Bokhashvili, e de așteptat să mai plece încă cel puțin doi jucători, cu care se caută soluții de reziliere, Kip și Markovici, iar lista plecărilor ar putea fi completată și cu celălalt atacant străin din lot, Valmir Berisha.

Revenirea lotului gălățenilor din vacanță este programată pentru 9 ianuarie. După reunire şi câteva zile de pregătire în plan local, se va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Vatra Dornei.

Citit 4415 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2022 10:49

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Vineri, 20 Ianuarie 2023 19:14
    5.13.231.***
    valmir berisha oricum era de asteptat cumva sa plece! inca de cand venise in vara! l-au luat suporterii pe sus! ca asta nu face nimic pentru echipa! deci ce mai vrei altceva! imi pare rau pentru evghen bokhashvili! pacat ca nu a mai stat! doar doua goluri marcate in cupa romaniei! si nu in campionat
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.