VOLEI. Cel mai nou jucător al Arcadei, încântat de echipa gălățeană

VOLEI. Cel mai nou jucător al Arcadei, încântat de echipa gălățeană
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe CSM Arcada Galați o așteaptă un început de an 2023 extrem de încărcat, cu meciuri importante pe toate planurile. În campionat, gălățenii au de recuperat distanța față de Dinamo și Steaua, urmând a întâlni prima echipă chiar din această lună. În tot acest timp, gălățenii vor juca și în turul al patrulea al CEV Cup, cu italienii de la Piacenza.

Pentru a fi îmbunătățit lotul, a fost transferat în această iarnă ridicătorul sârb Andrija Vilimanovici. Acesta a declarat că este încântat de noua sa echipă, având referințe foarte bune primite de la statisticianul Filip Markovici (aflat în stafful lui Sergiu Stancu de trei ani).

”I-am întâlnit pe băieți, îi cunoșteam în mare parte și prin prisma faptului că am mai jucat împotriva lor în trecut. Îl cunosc foarte bine pe Filip Markovici, statisticianul echipei, este prietenul meu, ne cunoaștem de 15 ani. Mi-a spus multe lucruri frumoase despre club, despre oraș. El este de trei ani la Galați, e ca și cum ar fi de aici de-acum. Abia aștept să debutez pentru echipă, va fi la primul meci cu Piacenza. Nu avem prea mult timp pentru a ne pregăti împreună, dar e suficient cât să încercăm să ne obișnuim. Sper că vom juca bine și vom vedea la ce nivel suntem în comparație cu ei", a spus Vilimanovici.

Primul meci din 2023 pentru CSM Arcada este turul cu Piacenza, marți, 10 ianuarie, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Sursa foto: Facebook CS Arcada Galați

Citit 912 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.