FOTBAL. Oțelul pleacă în primul cantonament

FOTBAL. Oțelul pleacă în primul cantonament
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gruparea gălățeană din cel de-al doilea eșalon fotbalistic a dat drumul la treabă și a pornit antrenamentele la începutul acestei săptămâni. După două zile în care a fost efectuată vizita medicală, jucătorii Oțelului se mută cu pregătirea la Vatra Dornei, începând de joi, 12 ianuarie, până pe 25 ianuarie. Vor fi aproape două săptămâni de pregătiri intense din punct de vedere fizic, perioada de acumulări fiind preferata antrenorului Dorinel Munteanu. Metoda de încărcare din punct de vedere fizic a fost principalul atu al echipelor pregătite până acum de Munteanu, inclusiv când a reușit să câștige titlul cu Oțelul în 2011.

După cantonamentul de la Vatra Dornei, "oțelarii" vor continua pregătirile pentru partea a doua a sezonului cu un stagiu de acumulări centralizate în Antalya (Turcia), în perioada 30 ianuarie - 10 februarie. În Turcia se va pune accentul pe partea tehnică a pregătirii, urmând a fi stabilite și patru partide de verificare, în compania unor adversari puternici.

Între perioada de revenire la Galați (10 februarie) și startul competițional (25 februarie) va mai fi organizat un meci amical, pe 18 februarie, cel mai probabil tot cu un adversar de Liga a II-a.

În sezonul regulat al Ligii a II-a, Oțelul mai are de jucat următoarele trei partide: CSM Slatina (deplasare, 25 februarie), FK Miercurea Ciuc (acasă, 4 martie) și CSC Dumbrăvița (deplasare, 11 martie). Înaintea acestor trei jocuri, trupa pregătită de Dorinel Munteanu ocupă locul al treilea, la egalitate de puncte cu Poli Iași (locul 2) și cu șase peste FK Miercurea Ciuc (locul 7 - ultimul sub linia de play-off).

Citit 1233 ori Ultima modificare Joi, 12 Ianuarie 2023 07:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.