BASCHET. CSM Galați - victorie fără trei străini

BASCHET. CSM Galați - victorie fără trei străini
Foto, Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Văduvită de prezența a trei jucători străini, toți fiind accidentați, echipa de baschet seniori a CSM Galați a făcut un meci bun în deplasarea de la SCM Miercurea Ciuc și s-a impus, scor 87-77.

Antrenorul Florin Nini a rămas fără niciun jucător de rezervă pentru poziția de fundaș, după accidentările suferite de Milos Nikolici și americanul Dupree Gibbs (care, deşi extremă, putea juca pe acest post), plus absența centrului Mladen Armus, care n-a fost în teren nici etapa trecută. Chiar și-așa, gălățenii au luptat din primul până în ultimul minut pentru a face față presiunii adversarului și au reușit să-și adjudece un succes extrem de important în economia clasamentului. De remarcat jocul foarte bun defensiv făcut de gălățeanul David Stan, care și el abia a revenit după o accidentare.

Iată lista de joc a echipei și marcatorii: Mitrovici (26 puncte), Prijovici (25), Ciotlăuș (15), Stan (7), Harris-Dyson (7), Petică (4), Calenic (3), Azaria. Pe foaia de joc au mai fost Gherman și Duică.

În celelalte meciuri din grupa a doua a LNBM: CSM Petrolul Ploiești - CSM Focșani 81-73, Steaua - CSM Tg. Jiu 93-91 și Laguna - CSM Tg. Mureș 67-80.

Clasamentul la zi arată astfel: 1. CSM Galați 16 p, 2. Steaua 14 p, 3. Petrolul 13 p, 4. CSM Tg. Mureș 13 p, 5. CSM Focșani 11 p, 6. Miercurea Ciuc 10 p, 7. CSM Tg. Jiu 9 p, 8. Laguna 7 puncte.

Pentru gălățeni urmează o pauză competițională, întrucât sunt programate partide ale echipelor naționale, iar următoarea etapă va fi pe 4 martie, în deplasare, cu CSM Tg. Mureș.

Citit 995 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2023 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.