TRANSFER: Oțelul a oficializat aducerea unui atacant

TRANSFER: Oțelul a oficializat aducerea unui atacant
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

După ce a ratat pistele Gele și Ivanovski, cei de la Oțelul s-au orientat către un atacant din Bulgaria, de la Lokomotiv Sofia, pentru a se alătura echipei în tentativa de a promova în Superligă. Este vorba despre Iliya Dimitrov (26 ani), care măsoară 1,87 și e pentru prima oară la un transfer în afara Bulgariei. Înainte de Lokomotiv Sofia, Dimitrov a mai jucat la Levski Sofia, Septemvri Sofia, Neftochimik Burgas și Vitosha Bistritsa. Noul atacant al Oțelului are în cont zece goluri marcate în cele 67 de meciuri jucate la nivelul primului eșalon din țara vecină, respectiv 22 de reușite în 53 de apariții în a doua ligă.

Dimitrov este al șaptelea jucător anunțat oficial de Oțelul ca noutate în cadrul lotului, după sosirile lui Ursu, Cruceru, Chirițoiu, Zivulic, Scocîlcă și Ciobanu.

Altfel, în cursul zilei de vineri, 10 februarie, delegația Oțelului a revenit în țară după stagiul de pregătire centralizată efectuat în Antalya (Turcia).

Citit 2525 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2023 18:33

2 comentarii

  • postat de Mario
    Vineri, 10 Februarie 2023 21:57
    89.137.136.***
    Să sperăm că nu este o petarda de jucător...având în vedere...că n a făcut pregătirea de iarnă...iar Munteanu pune mare preț pe asta...nici în meciuri amicale n a jucat...cred că nu va fi prea mult in teren
    ...băiatul ăsta...este un transfer făcut la repezeală...că să fie încă un atacant în lot...
    0
    0
  • postat de comunismul
    Vineri, 10 Februarie 2023 18:52
    5.13.227.***
    daca a jucat la lokomotiv sofia! ar trebui sa fie bun dimitrov! oricum trebuia suplinita partea de atac mai ales ca s-a despartit de bokhashvili si berisha! asa ca trebuia un atacant neaparat! eu nu pot decat sa ii urez succes si sa promoveze echipa otelul galati in prima liga!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.