Oțelul, ultimul meci amical înaintea celor oficiale

Oțelul, ultimul meci amical înaintea celor oficiale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul are de jucat vineri, de la ora 14:00, ultima partidă amicală înaintea reluării jocurilor oficiale de campionat. Oțelul se va deplasa la Buzău, pentru meciul cu Metalul (locul 2 în Liga a III-a - Seria a II-a), urmând ca de săptămâna viitoare să intre în ciclul săptămânal obișnuit de antrenamente și meciuri oficiale.

Până acum, gălățenii au jucat doar trei partide amicale, fără să câștige niciuna, 0-0 cu o echipă din Macedonia de Nord (liga secundă), 1-1 cu una din Uzbekistan (prima ligă) și 0-2 cu liderul din liga a patra germană.

Primul meci oficial din 2023 va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12:00, în deplasare, la CSM Slatina. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport și Prima Sport.

Altfel, lotul a fost restructurat și prin rezilierile de contract cu jucătorii Ionuț Ilieș și Alejandro Râpan. Ilieș era de puțin timp la echipă și n-a reușit să le ia fața pe postul de fundaș dreapta lui Rus și Farcaș, primele opțiuni pentru acel post de categoria U21. Râpan a reușit să marcheze pentru Oțelul în Liga a III-a, dar accidentările i-au oprit progresul dorit.

Citit 1579 ori Ultima modificare Vineri, 17 Februarie 2023 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.