Apel al Oțelului către suporterii săi

Apel al Oțelului către suporterii săi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul se pregătește de primul meci oficial din 2023 pe teren propriu, iar adversarul său este o contracandidată la promovare, FK Miercurea Ciuc. Dincolo de pericolul ce poate veni din întâlnirea sportivă, conducerea clubului gălățean se teme de un posibil scenariu precum cel de la meciul Sepsi - FCU Craiova, când fanii oaspeților au scandat împotriva etniei echipei gazdă, iar partida a fost oprită de centralul partidei.

"Țin să vă reamintesc că rasismul și xenofobia nu au loc pe terenurile de fotbal sau în nicio altă sferă a vieții noastre. În calitate de fani, suntem responsabili pentru comportamentul nostru în tribune și trebuie să ne asigurăm că suntem exemplul perfect al fairplayului și al respectului. În special, aș dori să subliniez că scandarea de sloganuri rasiale sau xenofobe este complet inacceptabilă și nu poate fi tolerată în nicio circumstanță. Aceste acțiuni nu numai că pot răni și ofensa jucătorii sau suporterii, dar pot avea și consecințe grave pentru imaginea, reputația și chiar obiectivele sportive ale clubului nostru", se arată în comunicatul semnat de președintele Marian Brăilescu, ca apel în privința comportamentului fanilor pe stadion.

Meciul Oțelul - FK Miercurea Ciuc este programat vineri, de la ora 17,00, pe Stadionul "Oțelul". Biletele pentru acest meci au fost puse deja în vânzare online și la magazinul clubului, iar de joi se vor găsi și la casele de bilete din vecinătatea stadionului.

Citit 2602 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 05:05

1 comentariu

  • postat de hai otelul!
    Miercuri, 01 Martie 2023 07:55
    89.39.81.***
    pentru ciucani e ultima sansa de play-off. pot sa incerce si cele 3 puncte la masa verde asa ca ei pot si provoca suporterii si jucatorii galateni. sa fim destepti, sa-i lasam in pace si sa-i BATEM pe teren.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.