BASCHET. CSM Galați, din nou în arenă

BASCHET. CSM Galați, din nou în arenă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CSM Galați, echipa gălățeană de baschet masculin angrenată în Liga Națională - faza a doua a campionatului, revine la jocurile oficiale după o pauză determinată de jocurile echipelor naționale. Astfel, gălățenii, lideri cu maximum de puncte în grupa a doua a campionatului, au de jucat în deplasare la CSM Tg. Mureș, o echipă care a produs mai multe surprize de-a lungul sezonului. Partida are loc sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Tg. Mureș și va putea fi urmărită live video online pe canalul de YouTube al Federației - FRBTV.

De menționat că pentru acest meci au revenit și jucătorii care au avut probleme medicale înaintea pauzei, astfel că Mladen Armus, TJ Gibbs și Milos Nikolici ar putea să se regăsească pe foaia de joc.

Altfel, lotul echipei de băieți și stafful le-au făcut o surpriză frumoasă tuturor femeilor pe care le-au întâlnit de 1 Martie la Shopping City Galați. Acolo, băieții de la CSM Galați au împărțit flori și le-au urat tuturor să aibă parte de o primăvară frumoasă!

Citit 833 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 07:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.