Obiectivul Lieștiului, menținerea pe locul al șaselea

Obiectivul Lieștiului, menținerea pe locul al șaselea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sporting Liești, una dintre echipele de tradiție ale fotbalului gălățean, a avut parte de o primă parte a sezonului destul de bună, după un început mai anevoios. A încheiat anul 2022 pe locul 6 în seria a doua din cel de-al treilea eșalon, cu 24 de puncte și golaveraj 30-20.

Lieștenii au avut o campanie de pregătire de iarnă reușită, activă, cu antrenamente diversificate, încheiate cu cinci meciuri de verificare. Aceste ”amicale” care dau nota campaniei: patru victorii și un egal, golaveraj 13-6. Rezultatele înregistrate: 4-2 cu Victoria Traian, 3-2 cu Victoria Gugești, 2-0 cu Dacia Unirea Brăila, 2-0 cu CSM Focșani și 2-2 cu Viitorul Ianca.

”Cu toate acestea, ne așteaptă meciuri dificile, toate adversarele noastre s-au întărit între timp. Avem de susținut trei jocuri, în ordine la Metalul Buzău (11 martie), acasă cu Dinamo Bacău și în deplasare cu Aerostar Bacău, din care dorim să obținem punctele care să ne mențină pe actuala poziție din clasament. Avem și 3-4 indisponibilități, din care sperăm să recuperăm măcar un jucător. După aceste partide, ne vom confrunta în turneul play-out, locurile 5-10", ne-a declarat antrenorul lieștenilor.

Din lotul cu care s-a încheiat anul 2022 au plecat trei jucători: Bârlădeanu, Mohorîță și Popa. Au venit alți patru: G. Iacob, Ciliglidreanu, Prepeliță și Sănduc. Stafful tehnic, alcătuit din prof. Cătălin Savu, Cristian Brăneț și Dorin Radu, are la dispoziție și jucătorii care au evoluat în toamnă: A. Brăneț, Vădeanu - Ștefănescu, Mereuță, Maftei, Dima, Cucu, Sevastian, Munchiu, Chiriac, Mihu, Călin, Iordache, Grigoraș, Al. Stan, Hodorogea, Costea și Angheluță.

Citit 797 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2023 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.