Derbi handbalistic Galați - Brăila, la Sala ”Dunărea”

Derbi handbalistic Galați - Brăila, la Sala ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipele feminine de handbal  ale CSM Galați au de susținut noi dispute de campionat. Duminică are loc derbiul Dunării de Jos, între CSM Galați și Dunărea Brăila, în ”Liga Florilor”, de la ora 16,00, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Sâmbătă, CSM II joacă acasă cu CSM Roman (ora 12,00, Sala "Siderurgistul"). Duminică, ora 12,00, la "Siderurgistul", echipa de junioare I a CSM Galați întâlneşte CSM Bacău, în Grupa Valoare.

* Joi, în turneul play-off tineret, jucătorii CSU Galați au disputat meciul ultimei etape a turului. Întâlnirea a avut loc la Bacău, cu CSM II și s-a încheiat cu succesul echipei gazdă, la scorul de 37-34. Duminică, în prima etapă a returului, CSU va juca în deplasare la CSM II Vaslui (28-24 în tur, pentru gălățeni).

Citit 901 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 15:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro