Din sportul gălățean. Prima victorie a gălățencelor

Din sportul gălățean. Prima victorie a gălățencelor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. Echipa feminină de fotbal a FC Universitatea a mai bifat un meci în turneul play-out al Ligii I. A fost etapa a IV-a, în care gălăţencele le-au întâlnit pe jucătoarele de la Baia Mare și meciul în care au înregistrat prima victorie: 1-0 (1-0). Vom reveni cu amănunte.

RUGBY. În Divizia Națională de rugby, gălățenii de la CS Municipal au susținut primul meci din acest sezon, în deplasare, în compania echipei Politehnica Iași. Au învins ieșenii, cu scorul de 28-14. Punctele oaspeților au fost realizate de Toderaș și Jabin - câte o încercare și Onofrei - două transformări.

JUNIORI. Echipa de fotbal Under 19 a Liceului cu Program Sportiv a jucat în turneul play-off cu FC Bacău. Și a făcut-o foarte bine, de vreme ce tabela a arătat 3-0 pentru gălăţeni la fluierul final. Marcatorii au fost: Creangă, Grăsui și Marin.

HANDBAL. Victorie categorică la Vaslui, obținută de echipa de handbal junioare I a CS Municipal (prof. Sanda Asandei), în Grupa Valoare a Campionatului Național. Gălățencele s-au impus cu scorul de 49-23. Jucătoarele Pelin (8 goluri), Frăsinel (7), Chiriac și Dănilă (câte 6 goluri) au fost principalele marcatoare.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1031 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2023 14:00

2 comentarii

  • postat de Hai, Otelul
    Luni, 03 Aprilie 2023 09:54
    81.12.150.***
    Corect! Cine vine in groapa ...3 marca (marcheaza). Hauuuuu!!!
    Dinamo-Otelul : 0-3
    0
    0
  • postat de PCH_ultras_DINAMO
    Duminică, 02 Aprilie 2023 18:40
    89.39.71.***
    Baaaaaaaaaaaai, sunteti mancati !! CINE VINE-N GROAPA FARA 3 NU SCAPA !! HAU HAU HAU !! DINAMO DINAMO DINAMO !!! POLI IASI SI DINAMO VOR PROMOVA !! FARA PROBLEME !!! iar voi la baraj o sI_Igeti !! cotonogarii n au ce cauta in liga 1 !!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.