Ar fi bun și un egal pentru Oțelul la Steaua

Ar fi bun și un egal pentru Oțelul la Steaua
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O nouă etapă în play-off - Liga a II-a

Dată fiind situația din clasament, prin care gălățenii se află deja pe loc de promovare directă, orice punct scos în meciul cu Steaua de la București ar putea cântări decisiv la final.

Gruparea gălățeană a ajuns la cel de-al șaptelea meci din play-off, pe care îl va avea de disputat în Capitală, pe Stadionul "Ghencea", cu Steaua, duminică, de la ora 14,30. Partida se poate dovedi decisivă pentru Oțelul, dacă trupa lui Dorinel Munteanu va reuși să scoată măcar un rezultat de egalitate. Echipa roș-alb-albastră poate profita de faptul că Steaua CSA nu are drept de promovare, iar de pe locul al treilea să treacă direct în Superligă. Avansul față de Dinamo este de șase puncte, iar față de Gloria Buzău de șapte lungimi. În condițiile în care mai sunt de disputat doar patru etape, orice punct mai pune Oțelul în dreptul său nu face altceva decât să securizeze postura favorabilă în care se află.

"Sigur, pentru noi orice punct contează, mergem să jucăm orice partidă, indiferent de adversar, pentru a lua punct sau puncte. Ne dorim să facem un joc în care să arătăm că suntem bine pregătiți fizic și mental", a spus Dorinel Munteanu, referitor la partida din Ghencea.

Bulgarul Dimitrov ar putea debuta

Pentru a întocmi formula de start în meciul din Capitală, Dorinel Munteanu are aproape tot lotul la dispoziție. Singura absență va fi cea a lui Diego Zivulici, care a ajuns la al patrulea cartonaș galben încasat, după cel primit la Iași, etapa trecută. Ca noutăți, în echipa Oțelului și-ar putea face prezența Ștefan Farcaș - titular în locul lui Rus, plus bulgarul Ilia Dimitrov - care s-ar putea regăsi pe banca de rezerve. Adus ca soluție principală de atac la momentul respectiv, Dimitrov s-a accidentat, motiv pentru care a fost adus Fatai. Bulgarul a revenit la antrenamente de mai bine de trei săptămâni, așa că ar putea să debuteze pentru Oțelul la meciul cu Steaua. Nu ca titular, dar măcar câteva minute pe care să le parcurgă pe teren în repriza a doua, în condițiile în care Fatai este anunțat titular.

Toată etapa se joacă în weekend

În afară de meciul Oțelului de la București, mai sunt programate alte două jocuri ale etapei a șaptea, ambele tot în weekend. Iată programul complet al rundei: Dinamo - Unirea Dej (sâmbătă, ora 14,45), Gloria Buzău - Poli Iași (duminică, ora 12,00) și Steaua - Oțelul (duminică, ora 14,30).

În ultimele trei meciuri, după ce va fi trecut cel de la Steaua, Oțelul va mai avea de jucat astfel: cu Dinamo (acasă), cu Gloria Buzău (deplasare) și cu Unirea Dej (acasă).

Citit 2493 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Mai 2023 20:25

5 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 08 Mai 2023 20:04
    5.13.223.***
    nu vor domne sa joace fotbal! ce sa mai vorbim! abia se chinuie sa castige nu ati vazut! sincer imi placea mai mult echipa aia care iesise campioana pe bune! asta de acum e o echipa jalnica! unii dintre ei nu au loc nici macar in liga 1! sa se multumeasca doar cu liga 2 sau liga 3 ori liga 4! dar at
    0
    0
  • postat de Mario
    Duminică, 07 Mai 2023 19:05
    89.137.136.***
    Meciul cu steaua de azi...a fost cel mai bun din ultima perioadă...mai ales...c au jucat și n deplasare...dacă ar fi jucat măcar toate meciurile așa...era totul ok...poate erau pe primul loc...arbitrul a fost...cam nesimțit...cum frate să dai 11m la faza aia...se împing reciproc...iar simulatorul a
    0
    0
  • postat de Bogdan
    Duminică, 07 Mai 2023 06:16
    86.124.118.***
    Ar fi bine ca echipa sa înceapă să joace ...FOTBAL
    0
    0
  • postat de Gicu matriteru
    Sâmbătă, 06 Mai 2023 22:35
    178.138.96.***
    ce noroc astăzi.... !!!Dinamo egal....dacă reușim și noi la Steaua...Doamne-ajută ! echipa nu merită dar orașul da ! să nu ratam victoria cu Dinamo și cresc șansele...
    0
    0
  • postat de Dante
    Sâmbătă, 06 Mai 2023 22:35
    109.100.109.***
    Câtă celeritate în postarea articolului! După meciul de marți de la Iași, ați postat articolul respectiv abia joi, după aproape 38 de ore, ascuns între o grămadă de alte articole neinteresante! Oare v-ați temut că ați putea avea site-ul plin cu comentarii negative la adresa echipei?!... ?! ...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.