Vor veni 6-7 jucători noi la Oţelul Galaţi

Vor veni 6-7 jucători noi la Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Formaţia Oțelul Galaţi a pornit antrenamentele printre primele echipe din Superligă, în dorința de a face un sezon cât mai bun, la revenirea în eșalonul de elită al fotbalului românesc.

Gata cu vacanța la Oțelul, după bucuria de la capătul sezonului precedent, când se reușea promovarea în Superligă. Ca de obicei, cu hărnicia sa caracteristică, antrenorul Dorinel Munteanu a sunat adunarea și a pornit deja de luni după-amiază cu prima ședință de pregătire pentru sezonul 2023-2024. Munteanu a spus despre campania de transferuri că-și dorește să aducă 6-7 jucători pentru a întări echipa, fără a preciza posturile vizate. De asemenea, a vorbit despre programul de pregătire al gălățenilor, care cuprinde cele două stagii despre care am scris zilele trecute. Primul, la Vatra Dornei, urmat de cel în străinătate.

"Sper ca în sezonul acesta să facem o figură frumoasă, să ne consolidăm poziția în Superligă și după aceea de ce să nu ne gândim mai sus? Dar până atunci avem foarte mult de muncă, avem nevoie să aducem câțiva jucători pentru a întări echipa. Nu pot să vă spun pe ce posturi, dar cu siguranță vor veni 6-7 jucători noi. Este important pentru noi ca până plecăm în pregătire să ne mai vină câțiva jucători, pentru că de sâmbătă avem primul stagiu, la Vatra Dornei - unde vom sta opt zile pentru pregătire fizică. Pe 25, așa cum am preconizat, deși n-am stabilit nimic clar, ne dorim să mergem într-un cantonament în străinătate", a spus Dorinel Munteanu.

Alex Pop, prezentat oficial

Anunțatul transfer al lui Alexandru Pop de la Unirea Dej a fost și oficializat de către gruparea gălățeană. În vârstă de 23 de ani, Pop a fost unul dintre golgheterii dejenilor în sezonul recent încheiat, cu nouă goluri și trei pase de gol. Atacantul a fost remarcat de către Dorinel Munteanu în meciurile directe pe care echipa sa le-a avut cu cei din Dej - echipă calificată în play-off. Impresionant pentru CV-ul său ar fi că Pop a evoluat în UEFA Youth League (echivalentul Champions League al juniorilor) când era la Academia lui Gheorghe Hagi.

21 de jucători prezenți la reunire

La primul antrenament al sezonului, Dorinel Munteanu a avut doar 21 de jucători prezenți, cu două absențe - Cristi Sîrghi (învoit) și Cosmin Dur-Bozoancă (operat). Iată lotul jucătorilor prezenți la reunire: Rareș Pop, Darius Paharnicu (portari) - Andrei Rus, Ștefan Farcaș, Francois Yabre, Mihai Adăscăliței, Costin Ghiocel, Doru Panait, Gabriel Nedelea (fundași) - Diego Zivulici, Ionuț Neagu, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Răzvan Gorovei, Denis Bordun, Octavian Ursu, Alin Nica (mijlocași) - George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop și Iliya Dimitrov (atacanți).

Juniorii Chirițoiu, Scocâlcă, Mitoi și Maxim au revenit la echipele de care aparțin, fără intenția din partea Oțelului de a le prelungi înțelegerile, iar Ciobanu și Cruceru și-au încheiat contractul și au devenit liberi.

Citit 6570 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2023 10:08

6 comentarii

 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 10 Iunie 2023 19:15
  5.13.162.***
  nu imi place deloc cum fac unele echipe stagiile astea de pregatire! bai baiete dar nu suntem in anii 10 20 30 40 50 60 70 80 90! suntem in 2023! mama masii de treaba! acum forma fizica doar la sala! aparate si aerosoli! sali de antrenament! atat! nimic altceva! asa este modern acum! nu numai facem stagii de pregatire! ca acum nu stiu cati ani! cand aveam si fotbalul altfel!
  0
  0
 • postat de ASLALLI
  Joi, 08 Iunie 2023 08:28
  5.2.209.***
  ''invoitii'' astia nu pot ramane invoiti pe termen nelimitat de acum inainte? Gata cu cocoloseala si mangaiatul pe crestet, sunteti in liga 1 unde altele sunt cerintele jocului. Multumim, pace si prietenie dar PA...PA !
  0
  0
 • postat de ma intreb...
  Miercuri, 07 Iunie 2023 17:31
  89.39.81.***
  doar cluburile sarace si cu antrenori de pe timpuri fac stagii la munte. amintirile de la forban. acum jucatorii prin contract trebuie sa i-si mentina forma fizica , la sala, sint acum atitea aparate chiar si cu aerosoli si sali de antrenament. ce vatra dornei.....ne intoarcem pe ginduri de acum 30 ani? jocul cu mingea si schemele fac diferenta la goluri...s-au vrem ca la sfirsit de retur sa fim plini de accidentati?
  0
  0
 • postat de acum e alt fotbal
  Miercuri, 07 Iunie 2023 17:10
  89.39.81.***
  eu cred ca s-au grabit cu cea pregatire fizica....ii regasim obositi pe fotbal adevarat. dorinel e pe pregatirea fizica la munte..nu mai sint fotbalistii de pe vremea lui... acum nu poti sa faci cu un fotbalist ce faceau antrenorii cu dorinel....acum fotbalistii nu mai sint atit dispusi sa scuipe singe la fizic, lor le place cu mingea.....,alt fotbal, alte timpuri.
  0
  0
 • postat de Pentru cariera voastră, în Liga 1, acum ori, niciodată.
  Miercuri, 07 Iunie 2023 17:08
  109.166.135.***
  Baftă Dorinel, să ai mână bună, trebuie să ne menținem în Liga 1 în primul an, că-i de greu la început, iar la jucători le urez sănătate și fără accidentări grave, au șansa ca-n Liga 1 să le crească valoarea financiară și sportivă printr-un joc bun, de clasă și poate unii prin valoarea de joc pe teren arătată, să fie remarcați și să ajungă chiar în afară să joace, la eventualele transferuri favorabile lor și echipei Oțelul. Baftă băieți, acum în Liga 1, aveți ocazia să vă arătați valoarea personală și de joc în echipă, managerii și antrenorii sunt cu ochii pe voi, vă puteți lansa acum.
  0
  0
 • postat de Mario
  Miercuri, 07 Iunie 2023 10:20
  89.137.136.***
  Steaua tocmai le a reziliat contractele la 16 jucători...același lucru și la Buzău sau Dej...sunt jucători interesanți...iar ca valoare...cred că o parte din ei...sunt peste ce avem noi acum la echipă și ne ar ajuta să inchegam o echipă competitivă...numai să reușească s aducă...și unii dintre ei să fie titulari...nu rezerve sau trimiși în tribună...iar din lotul actual ar mai tb renunțat la câțiva...care nu cred că mai pot face față...să vedem ce vor aduce până sâmbătă...când vor pleca în primul cantonament...
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.