România U21, meci dificil cu Ucraina

România U21, meci dificil cu Ucraina
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Reprezentativa de fotbal tineret a țării noastre are de jucat un meci extrem de important în economia grupei sale de la Campionatul European U21, organizat pe jumătate chiar în România (la București și Cluj-Napoca). Astfel, meciul România U21 - Ucraina U21 de sâmbătă, ora 19:00, de pe Stadionul "Steaua", are o încărcătură aparte, întrucât selecționata țării noastre are de recuperat ecartul de puncte față de adversarul direct.

În primul meci al grupei, România a pierdut cu Spania, scor 0-3, iar Ucraina a trecut de Croația cu 2-0. Astfel, în cazul unui eșec în acest joc, șansele României de calificare în sferturile de finală ar fi compromise total, iar un eventual rezultat de egalitate ar mai menține doar șanse foarte mici de accedere în fazele superioare.

În celălalt meci al grupei se joacă partida Spania U21 - Croația U21, de la ora 21:45, pe Stadionul "Giulești". Ambele partide din această grupă sunt transmise în direct de TVR 1.

Această ediție de Campionat European U21 se desfășoară în Georgia și România. Cealaltă grupă din țara noastră cuprinde echipele Franța U21, Italia U21, Norvegia U21 și Elveția U21, care joacă la Cluj-Napoca. Acolo sunt așteptați în aceste zile reprezentanții lui Newcastle, pentru a finaliza transferul vedetei italiene Sandro Tonali de la AC Milan.

Citit 796 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iunie 2023 08:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.