Oțelul continuă campania de transferuri

Oțelul continuă campania de transferuri
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul se pregătește pentru startul din Superligă, de pe 14 iulie, cu UTA, dar fără a avea lotul complet. Dorinel Munteanu își mai dorește încă doi jucători la echipă.

Se apropie cu pași repezi momentul debutului în elită pentru Oțelul, care va deschide noua ediție de Superligă (2023-2024), vineri, 14 iulie, pe teren propriu, cu UTA. Cu toate că a transferat în total nouă jucători, lista sosirilor nu se oprește aici, întrucât Dorinel Munteanu își mai dorește încă doi jucători.

"Ne dorim să mai aducem noi jucători până se încheie perioada de transferuri. Sunt mulțumit de lotul de până acum, echipa s-a pregătit foarte bine în cele două cantonamente și sper să avem randamentul dorit încă de la primele meciuri din Superligă. Eu am spus de la început că îmi doresc să fac o echipă competitivă. Au venit cei doi jucători portughezi, vor mai veni doi sau trei jucători, pentru a ne întări foarte bine, să putem să rezistăm, să facem o figură frumoasă. Ne pregătim, sunt convins că toți cei care au venit vor pune umărul să întărească echipa. Mă gândesc și la plecări, dacă vor mai veni câțiva jucători", a spus Dorinel Munteanu, care a anunțat din nou că țintește o clasare în play-off în noul sezon al Superligii.

În mod cert, unul dintre posturile deficitare numeric la gălățeni este cel de fundaș central, unde există doar trei soluții momentan, Ghiocel, Yabre și Joao Serrao.

Celea a semnat în Cipru

Pe postul de fundaș central mai fusese transferat și Daniel Celea (27 ani), de la Chindia Târgoviște - unde a fost și căpitan. Doar că la mai puțin de o lună, acesta a solicitat rezilierea contractului, pe motiv că nu s-ar fi simțit în largul său în cadrul echipei. Zilele trecute a fost comunicată și noua sa destinație, Nea Salamina (echipă din prima ligă din Cipru), unde probabil va încasa un salariu mai consistent decât cel pe care l-ar fi primit la Oțelul.

Antal, pistă nefructificată

Un jucător mult dorit de către fanii roș-alb-albaștrilor odată cu promovarea în Superligă a fost Liviu Antal. Fostul jucător de legendă din perioada de glorie a Oțelului a fost liber de contract, dar nu a fost contactat de către reprezentanții clubului pentru o eventuală legitimare. În cele din urmă, Antal se va întoarce în Lituania, acolo unde a semnat din nou cu Zalgiris Vilnius, grupare alături de care va juca în preliminariile Champions League. Antal a mai evoluat în trecut la Zalgiris, pentru care a fost și golgheterul campionatului.

Citit 4310 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iulie 2023 07:39

4 comentarii

  • postat de Mircea
    Vineri, 07 Iulie 2023 08:00
    82.79.237.***
    Nu cred ca e ceva sigur cu stadionul , sau e ceva rezolvabil pana la momentul primului meci...stiti cum e cu tv-ul , din tantat ->fac armasar.
    0
    0
  • postat de Mario
    Joi, 06 Iulie 2023 10:36
    89.137.136.***
    Ar tb aduși cât mai repede...probabil un fundaș central și un atacant...mai sunt câteva zile...până începe campionatul...și tb să I vezi...măcar într un meci sau 2 cum se prezintă...
    0
    0
  • postat de puie MSD
    Joi, 06 Iulie 2023 09:48
    213.233.88.***
    Despre faptul ca stadionul nu primește licență nu spune nimeni nimic?
    0
    0
  • postat de Drugan
    Joi, 06 Iulie 2023 08:08
    194.105.20.***
    Otelul nu va putea juca pe stadionul Otelul, arena nu corespunde rigorilor Superligii. A spus aseara la TV. Foarte nasol...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.