„Tricolori” la Jocurile Francofoniei

„Tricolori” la Jocurile Francofoniei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

LUPTE. În capitala Republicii Democratice Congo se desfășoară întrecerile Jocurilor Francofoniei (28 iulie – 6 august), unde sportivii ”tricolori” au o prezență de excepție. Lotul de lupte, de pildă, a cucerit cele mai multe medalii, între remarcați aflându-se gălățeanca (76 kg) Cătălina Axente – care a câștigat medalia de aur și deține și un loc trei la ”Europene” – Maria Larisa Nițu (aur), Adina Ionela Irimia (bronz) sau Mihai Nicolae Palaghia (argint). Și încă o remarcă: Cătălina Axente a fost port-drapelul delegației țării noastre!

HANDBAL. Lotul echipei feminine CSM Galați va continua pregătirile în cadrul unui cantonament ce va avea loc în orașul Bistrița Năsăud, pe parcursul a 9 zile. Plecarea a avut loc astăzi (2 august), lotul cuprinzând 20 de jucătoare, însoțite de antrenorii Daciana Balaban și Relu Druțu. Pregătirile vor pune accent pe acumulările fizice.

FOTBAL. În meciurile de ”Cupa României” de astăzi vor fi prezenți și câțiva arbitri gălățeni: Ionuț Constantinescu și asistentul Florin Iftode la Muscelul Câmpulung – Cetate Râșnov, Adrian Sava – Daniel Vlase și Daniel Gâță la Șomuz Fălticeni – Știința Miroslava și Alexandru Marin la CS Amara – Recolta Gh. Doja.

Citit 468 ori Ultima modificare Marți, 01 August 2023 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.