„Tricolorii”, șase meciuri de verificare

„Tricolorii”, șase meciuri de verificare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

VOLEI. Naționala masculină a României se pregătește la Brașov în vederea Campionatului European. ”Tricolorii” vor debuta în grupa din Israel, pe 30 august, contra Portugaliei. Selecționata pregătită de antrenorul gălățean Sergiu Stancu va pleca joi spre Skopje, acolo unde vineri și sâmbătă va susține două meciuri de verificare în compania Macedoniei de Nord. România mai are apoi programate patru amicale, la Brașov, contra Cehiei  (11-12 august) și Finlandei (19-20 august).

ȘAH. Un număr însemnat de locuri fruntașe au cucerit șahiștii gălățeni de la CS Municipal, însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru, la un turneu ce a avut loc la Brăila. Iată și pozițiile ocupate de jucătorii noștri în turneul Open: Ovidiu Lupu, Răzvan Tudoroiu și Andrei Simulescu – locul 1, Eric Berbecel – locul 2 și Rareș Pasat – locul 3. Apoi Lia Coman a încheiat prima la fete 14 ani, iar la începători: Nectaria Negru – locul 1, Octavia Ștefănescu – locul 5 și Vladimir Bașa – locul 6.

TENIS. Gălățeanca Patricia Maria Țig (Arcada) a rezistat un singur tur în turneul Masters de la Praga. Ea a jucat pe tabloul principal cu slovaca Anna Schmiedolova (nr. 82 mondial – 28 ani), în fața căreia a cedat în două seturi: 2-6, 2-6.

 

Citit 590 ori Ultima modificare Miercuri, 02 August 2023 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.