CS Municipal, doar în „promovare”

CS Municipal, doar în „promovare”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

RUGBY. Echipa gălățeană CSM a obținut trei victorii la Turneul Open de rugby în 7 de la București. A început cu două partide dificile: 12-49 cu Rapid București și 10-24 cu Politehnica Iași. Au urmat apoi trei succese, 5-0 la ”masa verde” cu CSU Alba Iulia, 28-14 cu CSU Phoenix Brașov și 21-14 cu RC Bârlad. În urma acestor rezultate, CSM Galați va evolua în Campionatul Național de Promovare a rugby în 7. Antrenorii Marius Secuianu și Eugen Popa au avut la dispoziție următorul lot de jucători: Ion Bușilă, Silviu Budileanu, Ion Copitov, Ionuț Cucu, Gabriel Dănăilă, Bogdan Frățilă, Daniel Ivan, Sergiu Moțoc, Ioniță Nistor, Gabriel Partenie, Johnny Sola, Cristian Spătărescu, Denis Toderașcu, Sergiu Vicol și Alexandru Ungureanu. CSM Galați va disputa prima partidă din faza a doua a Campionatului Ligii Naționale de rugby, sâmbătă, 12 august, pe teren propriu cu formația CSM Constanța.

ATLETISM. Evoluția Dariei Ciocan la ultimele concursuri naționale au propulsat-o în lotul național. Atleta de la CSM Galați face parte din Selecționata României la Campionatul European Under 20, găzduit în aceste de orașul Ierusalim.

PERFORMANȚĂ. Un pompier din Galați a câștigat medalia de aur la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, care s-a desfășurat anul acesta în Canada. Adrian Bratu s-a impus în proba de 400 metri plat, unde a devansat doi atleți din Statele Unite ale Americii și a obținut medalia de argint la săritura în lungime.

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 07 August 2023 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.