Din sportul gălățean. Debut în înfrângere

Din sportul gălățean. Debut în înfrângere
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

RUGBY. În prima etapă a celei de-a doua faze a Diviziei Naționale de seniori, gălățenii de la CS Municipal au evoluat pe teren propriu în compania CSM Constanța. Început favorabil de partidă, cu 10-0 pe tabelă, dar finalul a fost nefericit: 10-43. Punctele echipei gazdă au fost realizate de Șola – încercare și Onofrei – transformare și o lovitură liberă. În runda viitoare, gălățenii vor juca în nordul Moldovei, la CSM Bucovina Suceava.

VOLEI. Selecționata masculină a României, aflată în plină campanie de pregătire pentru Campionatul European, a obținut, în weekend, încă două jocuri de verificare. ”Tricolorii” conduși de selecționerul Sergiu Stancu, antrenorul CSM Arcada a întâlnit echipa Cehiei cu care a împărțit victoriile: 3-0 și 0-3. Înaintea acestor meciuri, de la Brașov, echipa noastră jucase în Macedonia de Nord, unde a făcut 3-0 și 1-3. Ultimele confruntări au loc peste o săptămână – trei meciuri cu selecționata similară a Finlandei.

IN MEMORIAM. La șase ani de la trecerea în neființă a antrenorului Octavian Corduban, Clubul Sportiv Municipal ”Dunărea” Galați  a organizat comemorarea acestuia. Au fost prezenți, pentru a evoca  memoria celui  care a fost jucător de hochei și antrenor la clubul gălățean, foști elevi ai celui omagiat. A fost prezent și fiul acestuia, Victor, fost campion cu Steaua București, acum, de zece ani, antrenor în țara hocheiului - Canada.

Citit 548 ori Ultima modificare Duminică, 13 August 2023 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.