Daniel Irofte, victorie cu Ucraina

Daniel Irofte, victorie cu Ucraina
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

BOX. Pugilistul gălățean  Daniel Irofte (CSM Dunărea) a câștigat categoria 54 kg, în întâlnirea dintre România și Ucraina, meci adjudecat de către naționala noastră de tineret (16/17 ani) cu scorul de 7-5. Întâlnirea a avut loc la Bacău și s-a disputat în aer liber, pe Insula de Agrement. Naționala noastră, condusă de Dorel Simion și din al cărui colectiv de tehnicieni face parte și gălățeanul Costel Burlacu, se reunește din nou de pe 10 septembrie în Stațiunea Rânca, în vederea participării la ”Centura Moldovei” de la Iași și la Balcaniada pentru tineret.

ȘAH. Un turneu de șah de mare tradiție – Festivalul Internațional ”Mihail Sadoveanu”, s-a încheiat zilele acestea la Iași. A fost un turneu Open, cu 259 de șahiști. Gălățenii de la CSM s-au înscris cu șapte sportivi și au avut următoarele clasări: Alina Vorniceanu – locul 3 în turneul A, cu 6 puncte din 9 runde; Răzvan Tudoroiu a acumulat 6,5 puncte, iar Ovidiu Lupu – 5 puncte. În turneul B (sub 12 ani), Eric Berbecel – locul 2 la 8 ani, Evelina Enache – locul 3 la 10 ani, iar David Enache – locul 5 la 7 ani.

Cu acest prilej, antrenorul Lucian Jugaru a obținut a patra normă de arbitru internațional care-i permite să solicite acest titlu.

Citit 456 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 13:52

1 comentariu

  • postat de Juliion
    Luni, 14 August 2023 14:19
    146.70.61.***
    mbun deci un roman se luptau toata Ucraina si o invinge. Tare de tot
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.