Victorie „amicală” a CS Municipal

Victorie „amicală” a CS Municipal
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL. Primul meci amical după revenirea handbalistelor din cantonamentul de la Bistrița a avut loc sâmbătă, în Sala "Dunărea". S-au întâlnit două colege de eșalon doi, CSM Galați și CSM Slobozia. Au învins elevele antrenoarei Daciana Balaban, cu scorul de 33-31. În a doua parte a acestei săptămâni, clubul gălățean organizează un turneu în patru: CSM Roman, Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Galați și echipa de tineret a HC Dunărea Brăila.

RUGBY. Victorie clară în etapa a 20-a a Diviziei Naționale de rugby seniori, în meciul CSM Bucovina Suceava - CSM Galați. Au învins oaspeții cu scorul de 27-9 (3-9). Gălățenii au punctat decisiv la reluare, realizatorii punctelor fiind Toderașcu, Manolachi, Frățilă și Cucu - câte o încercare, Partenie - 2 transformări și o lovitură de penalizare.

ARBITRAJ. Meciul de fotbal din Superligă dintre FCSB și Poli Iași, programat duminică, l-a avut în cabina VAR pe gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru, iar Liviu Ciubotariu a fost observator. În Liga a II-a, Alexandru Burloiu (central), Florian Vișan (asistent) și Ionuț Constantinescu (rezervă) au condus meciul CS Mioveni - Unirea Slobozia, scor 1-1.

VOLEI. Cei 9 jucători ai CSM Arcada, conduși de antrenorul secund Răzvan Tănăsescu, se află în a patra zi a cantonamentului montan de la Cheile Grădiștei. În cele opt zile de pregătiri se va pune accentul pe acumulările fizice.

Citit 512 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2023 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.