La Brașov se patinează, în august

La Brașov se patinează, în august
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

PATINAJ. Sportivii secției de patinaj artistic ai Clubului Sportiv Dunărea Galați au făcut un cantonament de două săptămâni la Brașov, acolo unde patinoarul funcționează. Antrenoarea Ramona Dinu a condus un grup format din opt sportivi, cei mai cunoscuți fiind Rihana Rusu, Amelie Alexandru și Natalia Danis. Acum, gălățenii pregătesc sezonul pe uscat, în speranța deschiderii cât mai curând a patinoarului de acasă.

LUPTE. Turneul Internațional de seniori "Ion Cornianu & Ladislau Simon", ce a avut loc la București, s-a încheiat cu succes pentru luptătorii români. Aceștia au avut ocazia să lupte acasă, în pregătirea pentru Campionatul Mondial ce urmează în luna septembrie. Luptătorii noștri au încheiat competiția cu un total de 17 medalii la cele trei stiluri, pe podium în clasamentul general pe națiuni. Printre cei care au câștigat aurul se află și gălățeanca Cătălina Axente (categoria 76 kg), sportivă lansată de către Dumitru Buleandră.

TENIS. Gălățeanul Mihai Leonard Mironescu a luat parte la un turneu de tenis în Capitală, la Under 18. Elevul antrenorului Mircea Basarab (Clubul Dacia) a parcurs cu bine două tururi, pierzând a treia partidă.

Clubul Dacia organizează în acest final de săptămână (26-28 august) un turneu pentru categoriile de vârstă Under 12, Under 16 și Under 18.

Citit 1000 ori Ultima modificare Miercuri, 23 August 2023 00:59

2 comentarii

  • postat de Gigel
    Miercuri, 23 August 2023 10:54
    5.13.128.***
    La noi cu greu si iarna.
    0
    0
  • postat de Dați copiilor șansa să facă sport!
    Miercuri, 23 August 2023 07:43
    77.111.247.***
    Cum? Gheață la Brașov? La noi pe când?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.