Trei succese în ”amicale”

Trei succese în ”amicale”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Turneul meciurilor de verificare pentru echipe feminine din eșalonul secund le-a adus gălățencelor de la CS Municipal tot atâtea victorii. Meciurile au avut loc la Galați, iar gazdele au învins Sepsi Sf. Gheorghe cu 34-27, echipa de tineret a HC Dunărea Brăila cu 32-23 și CSM Roman cu 24-23. Campionatul eșalonului al doilea începe pe 10 septembrie.

RUGBY. N-a fost chip ca rugbiștii gălățeni să le țină piept celor de la Steaua București. Oaspeții au câștigat, conform previziunilor, cu 70-6, punctele echipei noastre fiind reuşite de Partenie și Vicol - câte o lovitură de pedeapsă. În următoarea etapă, gălățenii au încă un meci dificil, în deplasare, cu Universitatea Cluj.

VOLEI. Cunoscutul antrenor gălățean Nicușor Harabagiu, fost jucător de valoare al voleiului românesc, a preluat echipa feminină CSM Focșani, din Divizia A2. În sezonul trecut, focșănencele au fost antrenate tot de un gălățean, Alin Lazăr.

ARBITRAJE. În eșalonul al treilea de fotbal au fost și câteva prezențe ale unor observatori gălățeni: Liviu Ciubotariu și Simona Rența la Axiopolis Cernavodă - Progresul Fundulea; Ovidiu Lupu la Viitorul Darabani - CSM Bacău și Daniel Burloiu la CSM Focșani - CSM Rm. Sărat.

Citit 574 ori Ultima modificare Duminică, 27 August 2023 13:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.