US Open fără Patricia Țig

US Open fără Patricia Țig
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

TENIS. Gălăţeanca Patricia Țig a părăsit turneul de tenis de la US Open în turul al doilea, după două seturi în confruntarea cu favorita numărul 3, Jessica Pegula. Americanca s-a impus după o oră și 13 minute cu 6-3, 6-1.

FOTBAL. La meciurile din Liga a III-a de fotbal vor oficia și câțiva gălățeni, după cum urmează. La partida Muscelul Câmpulung Muscel - Tâmpa Brașov va fi o brigadă completă: Alexandru Marin - Daniel Gâță și Andrei Toma, iar la Rapid Brodoc - Viitorul Darabani, arbitrul asistent Daniel Vlase. Și doi observatori: Ovidiu Lupu la Viitorul Șuțești - CSM Focșani și Mihai Păiș la CSM Rm. Sărat - Dacia Unirea Brăila.

RUGBY. CSM Galați are încă un meci greu în Divizia Națională de rugby. După ce în etapa precedentă elevii lui Marius Secuianu și Eugen Popa au întâlnit puternica echipă Steaua, astăzi joacă în deplasare la "U" Cluj.

BOX. Cantonamentul lotului național de box tineret, desfășurat, timp de  trei săptămâni, la Complexul "Lia Manoliu" din București și la Bacău, s-a încheiat cu întâlnirea amicală dintre România și Ucraina, gală care a avut loc în orașul moldav. Din lotul național - antrenat de un colectiv condus de Dorel Simion și gălățeanul Costel Burlacu - a făcut parte și gălățeanul Daniel Mihai Irofte, acesta adjudecându-și partida cu ucraineanul de la categoria 54 kg. Astfel, Irofte și-a câștigat locul în echipa României care va participa la Jocurile Balcanice din octombrie, de la Suceava.

HANDBAL. Echipa de junioare I a CS Municipal Galați se află în plină campanie de pregătire în vederea noului sezon competițional. Prof. Sanda Asandei, antrenoarea echipei, se bazează pe următorul lot de jucătoare: Sofia Bălan, Ema Sărbușcă - Doriana Pelin, Alice Bălănică, Cosmina Dănilă, Daria Dabija, Iris Baștină, Bianca Trincă, Alexandra Comănescu, Ana Stoilescu, Denisa Bordeianu, Roberta Păduraru, Gabriela Bujor, Cristina Toader, Alisia Chiscop și Maria Istrate.

Noul campionat va debuta pe 16 septembrie.

Citit 457 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.