România - Croaţia, în optimile CE

România - Croaţia, în optimile CE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. S-au încheiat meciurile din grupele Campionatului European de volei masculin, rezultatele ultimelor meciuri fiind Turcia - Israel 3-0 și Franța - Grecia 3-0. Clasamentul acestei faze arată astfel: 1. Franța - 4 victorii, 2-3. Portugalia și România - câte 3 victorii, 4. Turcia - 2 victorii, 5. Israel - 2 victorii, Grecia - o victorie. Primele patru formații din cele 4 grupe s-au calificat pentru optimile ”Europenelor”, în care România va întâlni Croația, la Varna, vineri, 8 septembrie.

TENIS. Gălățeanul Mihai Leonard Mironescu (Clubul Dacia) a fost prezent la două turnee internaționale de tenis. Mai întâi, în Slovacia (într-un dublu cu un sportiv ceh), unde a trecut de calificări, a trecut și de două tururi, dar s-a oprit în sferturile de finală. Al doilea turneu a fost în Serbia, unde a reușit calificarea pe tabloul principal.

BOX. Iuli Bârsănescu, de la Box Club Bute din Pechea, a devenit campion național de box tineret Under 22, la categoria 60 kg, învingându-l pe colegul său de lot național Eusebiu Tarzaman.

HOCHEI. Echipa de hochei pe gheață Under 14 a Clubului Dunărea Galați a participat în Kîrghistan, la a doua ediție a ”President Cup”. ”A fost un turneu reușit, întâlnind alte trei formații foarte puternice. Anul acesta ne-am deplasat fără sportivii ucraineni, meciurile solicitându-i foarte serios pe copiii noștri”, a declarat Cătălin Geru, care alături de Cristinel Munteanu i-a condus pe gălățeni. Jucătorii remarcați: Ștefan Condrici, Eduard Pohrib, Vlad Cazanciuc, Eduard Leu, Gabriel Domnițanu, Matei Moraru și Ștefan Slabu.

Citit 621 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Septembrie 2023 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.