Tragere la sorți nefavorabilă şi program infernal pentru Oțelul

Tragere la sorți nefavorabilă şi program infernal pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

După startul de sezon complicat din Superligă, gruparea gălățeană n-a avut noroc nici în "Cupa României", așa că va disputa două partide din grupă în deplasare

După această perioadă de pauză competițională, determinată de meciurile echipelor naționale, Oțelul va intra într-o serie de partide cu program infernal. Pe de o parte, în campionat vine un nou șir de adversari puternici, iar pe de altă parte se complică și mai tare treburile prin prisma jocurilor adăugate din "Cupa României". Gălățenii au fost repartizați în Grupa C, alături de FCSB, FCU 1948 Craiova, Dinamo, FC Bihor Oradea și SCM Zalău. Dintre acestea, doar trei le vor fi adversare: SCM Zalău, Dinamo și FCSB. Pentru că a fost mai bine clasată decât Zalău și Dinamo în ediția trecută de campionat, Oțelul va avea de jucat în deplasare cu cele două.

Programul pornește abrupt, cu meci pe teren propriu contra Rapidului, în campionat, duminică, 17 septembrie, de la ora 19:15. Apoi vine o nouă deplasare cu un adversar periculos, FCU 1948 Craiova. Iar de acolo se va merge într-o nouă deplasare lungă, la Zalău, pentru meciul din prima etapă a Cupei, contra formației SCM din localitate (Liga a III-a). Finalul lunii septembrie o aduce pe Dinamo la Galați, pentru meciul de Superligă.

În octombrie se joacă Oțelul - Farul, CFR Cluj - Oțelul și Oțelul - Hermannstadt, în campionat, după care pe 1 noiembrie este un alt joc acasă, cu FCSB, în etapa a doua din grupele "Cupei României".

Același format în "Cupa României"

Actuala ediție a "Cupei României" va merge pe același sistem ca precedenta, cu patru grupe de câte șase echipe, din care cele mai bune două formații se califică în ”sferturile competiției” - fază eliminatorie.

Iată componența completă a grupelor.

A: Sepsi, Petrolul, FC Hermannstadt, Chindia, Corvinul, Progresul Pecica;

B: CFR Cluj, Rapid, "U" Cluj, FC Botoșani, CSA Steaua, CSM Alexandria;

C: FCSB, FCU 1948 Craiova, OȚELUL, Dinamo, FC Bihor, SCM Zalău;

D: Farul, CSU Craiova, FC Voluntari, UTA, Gloria Buzău, CS Tunari.

Cele trei etape din "Cupa României" sunt programate la următoarele date: 27 septembrie, 1 noiembrie și 6 decembrie.

Ediția precedentă a Cupei a fost câștigată de Sepsi Sf. Gheorghe, pentru a doua oară la rând, după ce a trecut la loviturile de departajare de Universitatea Cluj.

Citit 3676 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 16:16

4 comentarii

  • postat de Albu Ionel
    Vineri, 08 Septembrie 2023 23:00
    188.173.205.***
    Nu va faceți griji OTELUL va fi o forță în superviza! E greu pana pe 17 Sept când va veni prima victorie !!
    0
    0
  • postat de Tibi
    Vineri, 08 Septembrie 2023 12:05
    5.13.133.***
    Jucand cu echipe mari , poate invatam si altceva , mai multa experienta , nerv , alt stil de joc mai agresiv egal victorie
    0
    0
  • postat de Omu Păianghen
    Joi, 07 Septembrie 2023 23:55
    5.13.214.***
    Putem face lejer minim 6 puncte, chiar 7 dacă scoatem egal cu FCSB
    0
    0
  • postat de hai otelul
    Joi, 07 Septembrie 2023 19:33
    89.39.81.***
    facem bani pe stadion cu fcsb...dupa asta ne axam pe puncte pe campionat. trebuie sa raminem in LIGA 1. OTELUL TREBUIE SA RAMINA IN LIGA 1.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.