Cristi Ciocan, refuzat de Derek Chisora

Cristi Ciocan, refuzat de Derek Chisora
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

BOX. Englezul Derek Chisora a refuzat să lupte cu Cristian Ciocan, cu toate că impresarul britanicului propusese această întâlnire care urma se se desfășoare la Galați. Conform antrenorului lui Ciocan, prof. Felix Păun, Chisora a motivat că pecheanul ar fi prea puternic pentru el la această dată (săptămâna trecută) și a ales un adversar mai modest. Felix Păun ne-a mai comunicat că este în pregătire cu elevul său, acesta împlinind un an de când nu a mai urcat în ring.

RUGBY. Sâmbătă după-amiază (ora 16,30), Selecționata de rugby a țării noastre debutează la Campionatul Mondial găzduit de Franța. Primul adversar este Irlanda, urmată de Africa de Sud, Scoția și Tonga, primele trei ocupând poziții fruntașe în ierarhia mondială. Din lotul "tricolorilor" fac parte și doi sportivi din județul nostru: gălățeanul Cristi Boboc și tecuceanul Florin Bărdașu.

Vineri, de la ora 9,00, pe Stadionul "Municipal" din Galați se dispută meciurile primei etape a Campionatului Național de rugby în 7. Se întrec șase echipe: din Alba Iulia, Sibiu, Bârlad, Brașov, bucureștenii de la Sportul Studențesc și CSM Galați (antrenori Marius Secuianu și Eugen Popa).

FOTBAL. În lipsa meciurilor din Superligă și Liga a II-a (amânate o etapă), în acest weekend vor oficia numai arbitri din Liga a III-a. Iată-i pe gălățenii prezenți în arenă: Adrian Sava, ajutat de asistentul Daniel Vease, la meciul Sporting Roșiori - Vedița Colonești; Alexandru Burloiu, ajutat de Cosmin Ursu, la Cetatea Turnu Măgurele - FCM Rm. Vâlcea, Răzvan Bedreagă, arbitru asistent la Aerostar Bacău - Știința Miroslava.

În Liga a III-a vor oficia și câțiva observatori din Galați, după cum urmează: Simona Rența la partida CSM Focșani - Voința Limpeziș, Liviu Ciubotariu la Înainte Modelu - CS Afumați și Daniel Burloiu la Gloria Băneasa - LPS Clinceni.

Citit 1983 ori Ultima modificare Joi, 07 Septembrie 2023 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.