Parteneriat de forță pentru baschetbaliști

Parteneriat de forță pentru baschetbaliști
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet a CSM Galați s-a pregătit de zor în ultimele săptămâni pentru abordarea noului sezon

Pe lângă obișnuitele antrenamente tehnico-tactice, sub comanda antrenorului Florin Nini, au mai avut loc și cele din sala de forță. Iar cei de la CSM Galați au realizat un parteneriat de forță cu StayFit Gym, locul în care se pregătesc jucătorii echipei de baschet seniori. Printre aceștia se numără și Andrei Calenic (foto), cel care în această vară s-a aflat la Echipa Națională a României și a revenit la Galați cu entuziasmul de a face un sezon mai bun decât cel precedent.

"Ne-am pregătit foarte bine, suntem nerăbdători să jucăm în meciuri oficiale. Avem un grup tânăr de jucători, iar această energie pozitivă ar putea fi atuul nostru. Am găsit condiții excelente la StayFit, de care sincer aveam nevoie, pentru că în orice sport e nevoie și de astfel de antrenamente", ne-a spus Andrei Calenic.

Start în "Cupa României"

De vineri, 15 septembrie, încep primele partide oficiale ale sezonului 2023-2024, prin confruntările din faza grupelor "Cupei României". CSM Galați face parte dintr-o grupă cu SCM Tg. Mureș și CSM Focșani, iar partidele se vor disputa la Tg. Mureș. Programul complet al grupei arată astfel: SCM Tg. Mureș - CSM Focșani (vineri, ora 19,00), CSM Galați - CSM Focșani (sâmbătă, ora 19,00) și SCM Tg. Mureș - CSM Galați (duminică, ora 19,00). Se califică mai departe în Final 8 prima clasată din grupă, plus două dintre cele mai bune șase echipe clasate pe locul al doilea.

Citit 769 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2023 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.