CSM Galați, victima rezultatelor indirecte

CSM Galați, victima rezultatelor indirecte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea gălățeană de baschet masculin a avut parte de un debut bun în jocurile oficiale din sezonul 2023-2024, în cadrul grupei din "Cupa României". CSM Galați a început turneul de calificare pentru Final 8 cu o victorie, scor 88-77, cu CSM Focșani, care plasa formația gălățeană într-o postură bună de a merge în faza următoare și în cazul unui eșec la limită cu CSM Tg. Mureș - gazda turneului.

În jocul de duminică seară contra târg mureșenilor, CSM Galați a ieșit la rampă cu o nouă evoluție foarte bună, doar că pe fondul lipsei de experiență a multora dintre tinerii jucători a ratat victoria și a cedat la limită, scor 80-82. Deși pe hârtie, înaintea acestui joc, ar fi părut o diferență de scor care să-i permită calificarea de pe locul al doilea, au fost unele rezultate ieșite din comun în alte partide, în așa fel încât CSM Oradea și CSM Constanța să se califice. Orădenii au câștigat cu 121-39 contra lui Dinamo, ca să recupereze deficitul de 20 de puncte de pe urma eșecului cu "U" BT Cluj din primul meci. La fel s-a întâmplat și în cazul altor două echipe, CSM Constanța și Corona Brașov, care au câștigat la diferențe uriașe cu CS Vâlcea (93-53), respectiv, Laguna (102-49).

Pentru gălățeni s-a evidențiat în cele două partide de la Târgu Mureș slovenul Jan Razdevsek, cel mai bun marcator în ambele partide, cu 40 de puncte per total.

Iată jucătorii folosiți de antrenorul Florin Nini: Razdevsek, Ruffin, Ciotlăuș, Patashuri, Calenic, Boghean, Ionescu, Johnson și Swopshire. Pe foaia de joc s-au mai aflat tinerii Brăilescu, Buboiu și Gherman.

Citit 794 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.