Nouă etape fără victorie pentru Oțelul
Foto: Sportul Ilustrat

Nouă etape fără victorie pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Gruparea gălățeană a făcut și al optulea rezultat de egalitate, în cele nouă runde disputate, având un bilanț greu de imaginat la startul sezonului

Rezultatul de egalitate obținut contra Rapidului, scor 0-0, duminică seară, a confirmat încă o dată că Oțelul din acest sezon încă nu știe să câștige. Chiar dacă a avut momente bune de joc, echipa lui Dorinel Munteanu a părut în general mulțumită cu un rezultat de egalitate, ceea ce s-a și întâmplat. Marea ocazie a gălățenilor a fost ratată de Teles, jucător care dezamăgește în continuare când se află în postură de finalizare. Portughezul și-a făcut greșit pașii după respingerea portarului Moldovan, deși era într-o poziție ideală pentru a marca. Nici Rapid nu și-a creat foarte multe ocazii, având un gol marcat din ofsaid - fază judecată multe minute în cabina VAR.

La capătul partidei, nici Dorinel Munteanu nu mai știa dacă să fie sau nu mulțumit de rezultat, în condițiile în care este al optulea rezultat de egalitate din cele nouă etape disputate. "Trebuie să fiu mulțumit. Dacă înaintea meciului toată lumea punea problema scorului, astăzi nu știu dacă au avut vreo ocazie mai importantă. Cred că am fost echipa mai bună, dar din nefericire nu pot să fiu mulțumit. Sunt doar pe jumătate, pentru efort, agresivitate, atitudine. Am pierdut două puncte, nu pot să fiu mulțumit. Astăzi, echipa cea mai bună, fără falsă modestie, a fost Oțelul Galați", a spus Munteanu, la finalul partidei.

În schimb, antrenorul rapidiștilor s-a declarat cu adevărat mulțumit, deși echipa sa a luat doar un punct la Galați. "Voiam a patra victorie, dar nu a fost posibil. Sunt mulțumit, a fost un punct câștigat. Oțelul e o echipă care se apără foarte bine, nu a fost ușor să creăm spații. Ei au ținut ritmul sus, nu au scăzut", a spus Cristiano Bergodi.

Program încărcat

Următorul calup de trei partide se anunță a fi un test important pentru gălățeni, care vor avea de înfruntat și oboseala, nu doar adversarii din campionat și "Cupa României". Mai întâi, gruparea roș-alb-albastră are de jucat în deschiderea etapei a zecea din Superligă, vineri, de la ora 18.30, pe terenul celor de la FCU 1948 Craiova. De acolo se pleacă la Cluj, unde se vor antrena băieții lui Dorinel Munteanu până la meciul de marți, 26 septembrie, cu SCM Zalău. La scurt timp după drumul lung de la Zalău către Galați vine meciul cu Dinamo, din campionat, programat vineri, 29 septembrie.

Din lotul actual au probleme medicale Gaitan și Yabre, dar e de așteptat ca la aceste jocuri să debuteze Cisse și Rosario - doi dintre ultimii jucători sosiți la club.

Citit 2460 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 21:30

7 comentarii

  • postat de comunismul
    Miercuri, 20 Septembrie 2023 14:57
    5.13.211.***
    cand sa vina mai omule daca ei tot joaca cu neagu yabre fatai carjan jardan zivulic! astia sunt jucatori pe care sa iti pui baza in liga 1! cred ca glumiti! pentru liga 1 ar fi fost bun casap dar daca el s-a dus la fc botosani! asta-i viata! dar era bun si peste neagu chiar!
    1
    2
  • postat de Mihnea
    Marți, 19 Septembrie 2023 21:29
    5.13.148.***
    Vor veni și victoriile...
    Sperăm doar să nu vină prea târziu...

    Dacă nu înscriem, degeaba... Lipsește Omu cu golu...(l)...rile, de partea noastră.
    Curaj
    0
    2
  • postat de Roman
    Marți, 19 Septembrie 2023 13:12
    5.13.222.***
    Dacă protestau și conducerea de la meciul cu UTA
    poate la meciul cu Voluntari ne dădea și noua penalti la TANASĂ.asa dorm în bocanci conducatorii aveam și noi vreo 4 puncte în plus.
    Ia uitați-vă la PETROLUL cum protestează în secunda doi.Il expuneți și pe Dorinel ia luați atitudine
    3
    0
  • postat de Hai Otelul! ❤️
    Marți, 19 Septembrie 2023 08:40
    194.105.20.***
    Fotbalistii nostri au dorinta, dar nu-i putinta!
    Nici macar nu-i poti invinovati. Isi ating limitele si sunt de apreciat pentru efortul lor.
    Ne aparam bine, jucam frumos pana aproape de linia de 16m, insa de acolo jocul nostru este extrem de firav.
    Cred ca este musai sa-i batem pe Dinamo.
    0
    4
  • postat de MIMI
    Marți, 19 Septembrie 2023 07:19
    86.124.203.***
    Trebuie să fim realiști,dacă nu era Dorinel la Galați ,nu eram în prima ligă și nu știu prin ce ligă mai cădeam,dar norocul este că-l avem pe el!! În privința egalurilor bine că a fost și așa ,nu am fost ciuca bătăilor, mai ținem cont și de meciurile pe care le-am avut! Jucători avem după buget!!
    2
    3
  • postat de Batem si noi pe cineva?
    Luni, 18 Septembrie 2023 18:55
    86.124.201.***
    Evit sa spun ceva despre declaratiile lui Dorinel, insa cele ale lui Bergodi au fost realiste si de bun simt.
    La inceputul sezonului cand Otelul avea cota 100.00 ptr accederea in play-off... Dorinel spunea: „Bookmakerii nu au nicio treabă cu realitatea!”
    Dupa 9 etape, Otelul are 0 (ZERO) victorii.
    0
    2
  • postat de Ion
    Luni, 18 Septembrie 2023 18:15
    109.166.137.***
    Ajungem din nou în Liga 2. ABBA, ca pe vremuri. Un an în A și doi în B.
    4
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.