Daniel Irofte, la lotul de tineret

Daniel Irofte, la lotul de tineret
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BOX. Gălățeanul Daniel Irofte, campion național de box juniori la categoria 54 kg și câștigător al locului trei la Campionatele Europene din Italia în 2022, este component al lotului național de tineret care se află în cantonament la Târgu Jiu. Tot aici se află și antrenorul său de la Dunărea Galați, Costel Burlacu, care, împreună cu Dorel Simion, asigură conducerea tehnică a lotului.

FESTIVITATE. La Tecuci a avut loc o festivitate de premiere a unor sportivi remarcați prin prestațiile lor. "Gala Excelenței Tecucene" s-a intitulat evenimentul, iar printre cei evidențiați, recompensaţi cu diplome și premii, s-au numărat Daria Șarban, Alexandra Druță, Maria Leca (atletism), Rareș Doncea, Ana Maria și Dragoș Stegaru (arte marțiale), Rareș Rugină (tenis) și echipa de rugby a CS Școlar, iar Clubul Sportiv VypGuard a fost recompensat cu Diploma de Excelență.

ARBITRAJE. În Liga a II-a de fotbal, gălăţeanul Alexandru Burloiu va fluiera în acest weekend la meciul Progresul Spartac București - CS Tunari. În Liga a III-a, avem brigadă completă la Muscelul Câmpulung Muscel - KFS Tg. Secuiesc: Adrian Sava, Andrei Toma și Daniel Gâță, iar Alexandru Marin, ajutat de Cosmin Ursu, la CSM Bacău - Șomuz Fălticeni.

Citit 423 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2023 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.