Din sportul gălățean. Două meciuri de fotbal feminin

Din sportul gălățean. Două meciuri de fotbal feminin
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. În eșalonul al doilea de fotbal feminin, Oțelul Galați joacă cu Vulpițele Galbene Roman (duminică, ora 15,00, Stadionul "Siderurgistul"), iar de la ora 17,00, junioarele de la Oțelul cu AFK Tg. Secuiesc.

RUGBY. Duminică, 1 octombrie, CSM Galați - CSM Bucovina Suceava, în Liga Națională (Stadionul "Municipal", ora 11,00).

BADMINTON. Sala "Siderurgistul" este sâmbătă și duminică gazda întrecerilor "Naționalelor" de badminton pentru seniori - echipe mixte.

ARBITRAJE. În Liga a III-a de fotbal, Daniel Vlase va fi arbitru asistent la Viitorul Curița - Cetate Râșnov, iar Mihai Păiș, observator la Progresul Fundulea - LPS Clinceni.

HANDBAL. În eșalonul doi de handbal masculin, CSU Galați va juca, astăzi, cu CSM Alexandria (Sala "Dunărea", ora 12,30). Altfel, partida dintre CSM Suceava - HC Bacău, din Liga Zimbrilor, va fi condusă de cuplul de arbitri gălățeni Basso/Tofan.

EVENIMENT. Ieri au fost întreceri de cros la Măstăcani (ora 9,30), iar astăzi "Crosul Inimii", pe Faleza Dunării (ora 9,00), activități fizice în cadrul "Săptămânii Europene a Sportului".

HOCHEI. Au debutat competițiile naționale de hochei pe gheață, calendarul competițional începând cu "Cupa Transilvania" pentru echipe Under 13. Dunărea Galați (antrenor Vitali Donika) a susținut două partide, în deplasare, 2-5 cu Corona Brașov și 13-1 cu Olimpia Ploiești. În aceste zile, noua conducere a federației, validată de Tribunal, va întocmi și da publicității calendarul competițiilor pentru sezonul 2023/2024.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 839 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2023 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.