Balcaniada boxerilor, la Vâlcea

Balcaniada boxerilor, la Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BOX. După cantonamentul de la Tg. Jiu al lotului național de tineret, pregătirile vor continua la Rm. Vâlcea. În acest oraș vor avea loc, la jumătatea acestei luni, Campionatele Balcanice de box pentru toate categoriile: juniori, tineret și seniori, masculin și feminin. Reamintim că din lotul de tineret face parte și gălățeanul Daniel Irofte (Clubul Dunărea), campion național și medaliat cu bronz la "Europene".

ARBITRAJ. La meciul Farul - Sepsi Sf. Gheorghe (2-1), arbitrul VAR a fost gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru.

CAIAC-CANOE. La Cosmești, locul de baștină al campionului olimpic și președinte al federatiei de specialitate Ion Bârlădeanu, funcționează Clubul Sportiv Siretul, care are și o secție de caiac-canoe. De destinele acestuia se ocupă nimeni altcineva decât fratele și nepotul campionului. Și au început să apară și rezultatele. La recentele Campionate Naționale de bărci Dragon, în echipajul care a luat medaliile de argint pentru CSS Galați se află și sportive din Cosmești: Alexandra Tănase, Valentina Chitic și Beatrice Constandache.

TENIS. Orașul Cluj va găzdui în curând turneul de tenis WTA 250, cu prezența unor jucătoare din Top 100 WTA. Printre acestea, și româncele Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, dar și gălățeanca Patricia Maria Țig.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 664 ori Ultima modificare Marți, 03 Octombrie 2023 09:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.