Start în noul sezon feminin de volei

Start în noul sezon feminin de volei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. În acest weekend se reiau meciurile eșalonului secund de volei feminin - Divizia A2. În prima etapă, CSU Galați va evolua pe teren propriu în compania echipei a doua a CSM București (Sala "Florin Balais", ora 12,00, sâmbătă).

HALTERE. Biroul Federației Române de Haltere a parafat includerea tinerilor halterofili din Piscu în Programul Național "Pierre de Coubertin". Asta înseamnă că cei aflați în vizorul federației vor beneficia de condiții superioare de pregătire (tabere, competiții, subvenții). Sportivii CS Universitatea Galați, Miruna Tăbăcaru, Andrei Grosu, Denis Ghisman și Anton Ștefan, vor beneficia și ei de asemenea condiții.

RUGBY. Sâmbătă, în Liga Națională de rugby, CSM Galați joacă în deplasare, la Steaua București (ora 11,00).

ARBITRAJ. Vineri și sâmbătă, vor oficia și doi gălățeni la meciurile primului eșalon de fotbal. Astăzi, Liviu Ciubotariu va fi observator la Rapid - Poli Iași, iar mâine, Adrian Viorel Cojocaru va fluiera la partida FC Voluntari - Universitatea Craiova.

Arbitrul din Liga a III-a Ionuț Constantinescu, care a avut o perioadă de indisponibilitate, revine în arenă sâmbătă, când, ajutat de Andrei Toma, va conduce întâlnirea Unirea Bascov - Vedița Colonești.

Citit 474 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.