Debut cu înfrângere la zero!

Debut cu înfrângere la zero!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. A început noua ediție a Campionatului Diviziei A2 de volei feminin, în care evoluează și fetele de la CSU Galați, antrenate de Ileana Berdilă și Adriana Dudnic. Debutul nu a fost de bun augur, „studentele” părăsind terenul învinse, și încă la un scor sever  3-0 ( 25-19, 25-21, 25-23). Echipa aliniată de gălățence: Diana Milea, Cristina Popoiu, Gabriela Panait, Andreea Stănescu, Alexandra Iordache, Sorina Răileanu -Alexandra Iordan, libero. Au mai jucat: Diana Hantău, Maria Neacşu. Celelalte rezultate: CSM Focşani - CS Medgidia 3-2, CSM Corona II Braşov - CTF Mihai I Bucureşti 0-3. CSU Galaţi va juca în etapa următoare, pe 14 octombrie, tot acasă, cu satelitul CSM Corona Braşov.

RUGBY. În Liga Națională de seniori, jucătorii pregătiți de Marius Secuianu și Eugen Popa – CS Municipal Galați, au întâlnit puternica formație bucureșteană CSA Steaua. Meciul a contat pentru etapa a 8-a a Seriei B și s-a încheiat cu succesul echipei militare la scorul de 77-3 (43-3). Următoarea etapă, pe 18 noiembrie, acasă, cu CSU Cluj.

Până atunci, însă, vor avea loc întrecerile Campionatului Național de rugby în 7, unde gălățenii au avut întotdeauna prestații foarte bune.

Citit 452 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2023 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.