”Cupa Dunării”, câștigată de CSM Ploiești

”Cupa Dunării”, câștigată de CSM Ploiești
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Sala "Siderurgistul" din Galați a fost gazda meciurilor de handbal dotate cu "Cupa Dunării". S-au întrecut patru echipe de junioare III din Galați și Ploiești. Clasamentul acestui turneu arată astfel: 1. CSM Ploiești, 2. ACS Lucian Bute, 3. ACS Viitorul Oțelul, 4. CS Municipal Galați, organizatoarea competiției.

FOTBAL. Din cele zece serii ale Ligii a III-a de fotbal, doar în două echipele de pe primul loc au obținut maximum de puncte (21), după şapte etape. Acestea sunt CSM Focșani (din seria gălățeană) și CSM Zalău. În rest, în una a agonisit 19 puncte, în alta 18, în una 17 puncte, în trei 16 puncte, iar în doua serii câte 15 puncte.

BADMINTON. În weekend (13-15 octombrie) sunt programate meciurile Campionatului Național individual de badminton. Turneul va avea loc în Sala Sporturilor din Bacău și va reuni sportivi de la categoriile Under 13 și tineret, printre concurenți aflându-se și jucători gălățeni.

CAIAC-CANOE. La ultimul concurs nautic desfășurat pe pista de la Bascov (Pitești) au luat parte și sportivi de la Clubul Dunărea. Iată ce ne-a declarat antrenorul Mihai Munteanu: "În urma unui turneu de succes, sportiva noastră Ioana Sandu a fost cooptată în lotul național, iar de la 1 ianuarie va merge într-o pregătire centralizată în cantonamentul de la Complexul Sportiv Bascov".

Citit 572 ori Ultima modificare Marți, 10 Octombrie 2023 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.