Vâslașii CSS nu au luat vacanță

Vâslașii CSS nu au luat vacanță
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CAIAC CANOE. După două zile de pauză, vâslașii de la CS Școlar Galați s-au urcat în bărci și se antrenează pe Lacul Cătușa. Dintre aceștia lipsesc motivat caiacistul Matei Ursachi și canoistul Dragoș Zimbilschi, care se află la Bascov. Aceștia au fost incluși în lotul național de juniori și se vor pregăti centralizat pentru concursurile internaționale oficiale ale anului 2024. Și colega lor Anamaria Chiroșcă a fost inclusă în lotul național de tineret, cantonamentul acestuia urmând să înceapă pe 1 ianuarie. Altfel, antrenorii Adina și Adrian Maftei vor începe o nouă sesiune de selecție și inițiere în școlile gălățene.

ARBITRAJ. În etapa din weekend a Diviziei A1 de volei, au oficiat și câțiva gălățeni. La meciul masculin CSM Constanța - CSU UV Timișoara a fost Lucian Năstase, iar la Dinamo București - Știința Explorări Baia Mare, George Grădinaru. Nicolae Marin a avut calitatea de observator la partida echipelor feminine Rapid București - Argeș Pitești.

FOTBAL. Sâmbătă şi duminică, în eșalonul al doilea de fotbal feminin s-au disputat jocurile etapei a cincea. Echipa gălățeană SC Oțelul (antrenată de Gabriel Călinescu) a jucat pe teren propriu cu FCSB, într-un meci foarte important. Întâlnirea s-a încheiat cu succesul gălățencelor, la scorul de 4-2 (2-1).

RUGBY. În Campionatul de rugby în 7 - Grupa Promovare, au avut loc partidele etapei a doua. Prezenți în competiție, rugbiștii gălățeni au înregistrat două victorii și un egal. Vom reveni cu amănunte.

Citit 463 ori Ultima modificare Duminică, 15 Octombrie 2023 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.