Daniel Irofte boxează la Balcaniadă

Daniel Irofte boxează la Balcaniadă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

BOX. Municipiul Râmnicu Vâlcea găzduiește în această săptămâna întrecerile Campionatului  Balcanic de box. La tineret, România va prezenta o garnitură completă, de 11 pugiliști, printre aceștia aflându-se și Daniel Mihai Irofte, de la Clubul Dunărea. Gălățeanul, titular al categoriei 57 kg, este campion național de juniori și medaliat cu bronz la "Europenele” de juniori din 2022. Conducerea tehnică a lotului este asigurată de către Dorel Simion, ajutat de gălățeanul Costel Burlacu. Altfel, postul de antrenor cerut de Burlacu pentru secția de box de la club s-a aprobat, dar... este blocat de ordonanța de austeritate a guvernului.

HANDBAL. Rezultate înregistrate în Campionatul Național de juniori. În competiția fetelor: CS Prosport Focșani - CSM Galați 30-21 (junioare III) și CSM Galați - CSS Galați 35-25 (junioare  II); la băieți: CSS Galați - Arrubium Măcin 31-27 (juniori II) și CSS Medgidia - CSS Galați 26-25 (juniori III).

BASCHET. Minibaschetbaliștii Under 13 și Under 14, însoțiți de prof. Tudose Teoderașcu, Bogdan Bălănică și Gelu Cazanoschi, au fost oaspeții echipei de seniori a CS Municipal la un antrenament… deschis. Echipa mare pregătește meciul de sâmbătă, din Liga Națională, cu echipa bucureșteană Laguna.

Citit 452 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2023 13:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.