32 de goluri în două partide

32 de goluri în două partide
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HOCHEI. Sâmbătă și duminică, juniorii Under 17 de la Clubul Dunărea au susținut primele meciuri din actualul sezon. Elevii lui Cătălin Geru i-au primit pe colegii de la CSM Tg. Mureș cu prea puțină ospitalitate, administrându-le două înfrângeri categorice: 15-2 și 17-0. Cele mai multe reușite au avut: Caranfil (10 goluri) și Meca (6). În următorul meci, juniorii dunăreni vor urca la munte, pentru jocul cu Corona Brașov.

FOTBAL. În Divizia a II-a feminină de fotbal, SC Oțelul Galați a evoluat în deplasare, la Juniorul București. Meciul a contat pentru etapa a VI-a și s-a încheiat cu succesul echipei noastre cu un scor categoric: 7-0.

INIȚIATIVĂ. Primarul Lucian Costin a făcut publice intențiile municipalității de a înființa un Club Sportiv Municipal la Tecuci. "Pregătim înființarea unei astfel de unități sportive în care vor funcționa câteva discipline pe ramuri de sport pentru copii. Pentru aceasta vom angaja antrenori, pentru că sunt foarte mulți tineri care vor să facă sport, dar nu își pot permite să plătească la un club privat. Avem tot ce ne trebuie, acest stadion, pentru fotbal și nu numai, bazin de înot și o sală a sportului care este dată în folosința CS Școlar, dar vrem să o luăm noi în administrare", a spus edilul.

Citit 576 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2023 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.