Se complică programul pentru Oțelul

Se complică programul pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Nici bine nu s-a refăcut echipa la parametri optimi după ce mai jucase trei meciuri într-o săptămână, că programările iar dezavantajează trupa lui Dorinel Munteanu

Oțelul a arătat un joc foarte bun pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-0, fiind echipa care ar fi meritat mai mult victoria ca raport al marilor ocazii. Această evoluție se datorează, în mare parte, prospețimii fizice pe care au arătat-o elevii lui Dorinel Munteanu până în ultima secundă a partidei de la Cluj. Acesta a fost, de altfel, ingredientul pentru toate rezultatele favorabile obținute până acum.

Programul se aglomerează din nou cu trei meciuri într-o săptămână, de această dată mult mai dificile față de perioada similară de luna trecută. Atunci au fost trei victorii în cele trei meciuri comasate într-o săptămână, astfel: 2-0 la FCU 1948 Craiova, 4-1 la SCM Zalău ("Cupa României") și 1-0 cu Dinamo. De această dată, programul este mult mai dificil prin prisma adversarilor.

Trei meciuri în şapte zile

Astfel, în șapte zile de la următorul meci vor fi programate trei partide, dintre care două pe teren propriu și una în deplasare. Iată programul complet al săptămânii: meci cu Hermannstadt, sâmbătă, ora 14,00, la Galați; meci cu FCSB, marți, ora 21,00, în "Cupa României", tot acasă; cu Poli Iași, în deplasare, vineri, 3 noiembrie, de la ora 18,00.

Cei trei adversari întâlniți în acest calup de trei meciuri într-o săptămână sunt în mod evident cu mult peste cei de la precedenta aglomerare de partide. Hermannstadt e pe loc de play-off, Poli Iași e la egalitate de puncte cu Oțelul, iar FCSB e cotată cu prima șansă la câștigarea "Cupei României".

"Noi suntem pregătiți să abordăm orice joc ca să ne îndeplinim obiectivele. Avem un lot echilibrat numeric și valoric, chiar dacă mi-aș mai dori unu sau doi jucători, dar nu ne sperie niciun meci. Toate echipele își doresc să câștige, dar noi suntem un grup unit și îmi doresc să obținem rezultate cât mai bune în continuare", a spus Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor.

După cele trei partide într-o săptămână urmează jocul din deplasare cu UTA, ce se va disputa la Oradea. Iar apoi va fi o nouă scurtă pauză competițională, pentru jocurile echipelor naționale.

Situația de moment a Oțelului este una bună, în ambele competiții. În campionat este pe locul 9, cu 15 puncte (la patru puncte de play-off, cu două peste locurile de baraj de retrogradare), iar în "Cupa României" a bifat cele trei puncte cu SCM Zalău. În cazul unui succes cu FCSB, marți seară, la Galați, gruparea roș-alb-albastră ar fi aproape calificată în faza sferturilor de finală ale competiției.

Citit 7098 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 13:51

1 comentariu

  • postat de Băieții s-au adaptat bine pentru Liga 1. Ne mai trebuie un pic de noroc. Doamne ajută.
    Vineri, 27 Octombrie 2023 00:35
    109.166.136.***
    Dorinel s-a prins de potențialul băieților și îi ''încârligă'' bine pe teren, pregătirea fizică s-a îmbunătățit foarte bine, ducem joc de 90 min., presăm bine adversarul, se alergă foarte bine și mijlocul se simte în atac și apărare, greșeli individuale mult mai puține, portarul pe fază. Baftă.
    0
    18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.